Bedrijfspand financieren

Crowdfunding, de manier om uw bedrijfspand te financieren

Bent u op zoek naar een betrouwbaar portal waar vraag en aanbod om een bedrijfspand te financieren bij elkaar komen? NewFunding is het portal waar vraag en aanbod van vastgoedfinanciering elkaar treffen. Geldgevers kunnen een bedrijfspand of bedrijfsruimte beoordelen en kiezen het door hen gewenste beleggingsobject om te financieren. Geldnemers kunnen bedrijfsruimte of een bedrijfspand aanbieden binnen het portal. De bedrijfsruimte kan als object worden gepresenteerd middels projectinformatie. Daarbij kan worden aangegeven onder welke voorwaarden en condities men leningen wens te aanvaarden.

Uitgelichte Projecten

Schakel de hulp van NewFunding in om uw bedrijfspand te financieren 

NewFunding is opgericht voor en door vastgoedprofessionals. NewFunding staat onder toezicht van de Stichting Toezicht NewFunding. Deze stichting bewaart alle zekerheden voor de individuele investeerders. Dit wordt gedaan middels het collectief in de Stichting. NewFunding heeft een team van vastgoedprofessionals. Alle objecten, zoals een bedrijfspand, worden onderzocht. Er wordt gekeken naar de ondernemer, de onderneming en het bedrijfspand of ander object. Verder bekijken we de financiële data en bieden advies over het risicoprofiel. Het risico versus het rendement beoordelen wij middels NF Creditscore. NewFunding zorgt daarmee voor de betrouwbaarheid als specialist in commerciële onroerende zaken met rendement en risico in balans.

Bedrijfspand financieren? In welk soort bedrijfsruimte voorziet het portal?

bedrijfspand financierenNewFunding bestaat uit een team van vastgoedprofessionals. U kunt, met name, bij ons op het portal terecht voor de volgende vastgoedobjecten en het financieren daarvan:

  • Panden met huurstroom
  • Winkels
  • Kantoren
  • Bedrijfsruimten
  • Alle commerciële onroerende zaken

Wij zijn toegankelijk voor zowel geldgevers als geldnemers. Bij het financieren van bedrijfsruimte en een bedrijfspand bieden wij zekerheden aan de geldgevers. Om deze zekerheid te bieden vestigt NewFunding een eerste of tweede hypotheek. Dit doen we in het belang van de geldgevers. Het biedt zekerheid dat verplichtingen worden nagekomen. Mocht er dan onverhoopt iets misgaan dan heeft u als geldgever altijd de mogelijkheid om uw inleg terug te vorderen.

Neem contact op met NewFunding om uw bedrijfspand te financieren

Voor al uw vragen over de mogelijkheden voor de financiering van uw bedrijfspand en bedrijfsruimte neemt u contact op met NewFunding. U bereikt ons via een e-mail aan contact@newfunding.nl of bel ons op 085 0293829. NewFunding zorgt voor het portal waar vraag en aanbod betreffende het financieren van uw panden bij elkaar komen. NewFunding? Wij zijn uw professionele vastgoedportal voor geldgevers en geldnemers als u een bedrijfspand wilt financieren.

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: