Bedrijfspand hypotheek

Risico en rendement in balans

Bent u op zoek naar een bedrijfspand hypotheek? Is uw soort bedrijfsruimte klaar om te worden gefinancierd middels een hypotheek door een moderne investeerder? Die hypotheek kan tot stand komen via het platform van NewFunding. Wij zijn een online portal waar investeerders en geldnemers voor de hypotheek elkaar vinden. Veel ondernemers kampen met moeilijkheden om een hypotheek op het bedrijfspand rond te krijgen. Bij NewFunding brengen we risico en rendement in balans. Dat doen we met behulp van het programma NF Creditscore. Een methode die het risico van financiering van bedrijfsruimte in kaart brengt. Dat biedt investeerders en geldnemers een betrouwbare basis voor de investeringen. Bijvoorbeeld als u een hypotheek voor uw bedrijfsruimte zoekt. Kies voor NewFunding als u een goede investering met een mooi rendement wilt behalen. Meldt u aan als uw bedrijfspand moet worden gefinancierd. Als investeerder of geldnemer biedt het uitstekende mogelijkheden op rendement en vooruitgang.

Uitgelichte Projecten

Zekerheden over de bedrijfspand hypotheek

Als investeerder is het vanzelfsprekend dat er garanties worden verstrekt. Die bieden we bij NewFunding. Met NF Creditscore krijgt u alvast de eerste indicatie over de mate van succes. Zekerheidsstellingen op het bedrijfspand en van de zijde van de geldnemers zijn vanzelfsprekend.

bedrijfspand hypotheek

U wilt immers de garantie dat verplichtingen worden nagekomen. Uw investering in een bedrijfsruimte kan met de zekerheidsstellingen altijd worden teruggevorderd. Dat is toch een veilig idee voor het geval een onderneming toch niet helemaal naar verwachting verloopt? Bij NewFunding bieden we daarmee een solide basis die uw investering zeker de moeite waard maakt. NewFunding staat zelf onder toezicht van de Stichting Toezicht NewFunding. Dat biedt u de verzekering dat u te maken heeft met een investeringsportal waar betrouwbaarheid en transparantie gegarandeerd is.

Vraag en aanbod van een bedrijfspand

Om een investering rendabel te maken is het van belang dat het bedrijfspand aan een aantal criteria voldoet. Dit type bedrijfspand maakt dan de de beste kans:

  • Huurstroompanden
  • Winkel op A en A+ locatie
  • Kantoor met geen of weinig omgevingsleegstand
  • Bedrijfsruimte, bijvoorbeeld industrie
  • Commerciële onroerende zaak met goede businesscase

Contact opnemen met NewFunding over uw bedrijfspand hypotheek

NewFunding is uw portal waar investeerders en geldnemers elkaar vinden. Wilt u meer informatie over de mogelijkheid om uw bedrijfsruimte te laten financieren? Heeft u meer informatie nodig, omdat u erover denkt om als investeerder in te stappen? Dan bereikt u ons via een e-mail aan contact@newfunding.nl of door te bellen met 085 0293829. Kies ook voor NewFunding; voor vraag en aanbod. Bijvoorbeeld voor een alternatief voor uw bedrijfspand hypotheek.

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: