Beleggen in onroerend goed

Leidend platform voor matchmaking

Wilt u beleggen in onroerend goed? Zoekt u een moderne methode om te beleggen? Een solide rendement voor uw investering in onroerend goed? Daarvoor is NewFunding opgericht. Wij zijn een online portal waar vraag en aanbod samenkomen. Investeerders vinden bij ons een geschikt onroerend goed aanbod. Geldnemers vinden er juist wel die financiering die tot dan toe soms lastig was. Bij NewFunding hebben we de aanpak gebaseerd op moderne methodes. We bieden daarbij uiteraard wel de zekerheden die u bij beleggen onmisbaar vindt. We staan onder controle van de Stichting Toezicht NewFunding. Voor het bepalen van het investeringsrisico en rendementskansen gebruiken we de methode NF Creditscore. Een betrouwbare methode die ervoor zorgt dat u een uitstekende inschatting kunt maken van uw te verwachten rendement bij beleggen.

Uitgelichte Projecten

Onze kijk op beleggen in onroerend goed

NewFunding is opgericht door echte vastgoedprofessionals. Samen dekken we alle benodigde competenties af. Vanuit ervaring in de bancaire sector kennen we de haken en ogen die komen kijken bij beleggen. De grote banken laten veel kleinere ondernemers schieten, omdat de financieringsbehoefte te klein is voor voldoende rendement. Ondernemers die geld nodig hebben om hun bedrijf te laten groeien vissen hier vaak achter het net. Financieringsaanvragen worden afgewezen. De keuze valt dan al snel op alternatieve financieringsvormen. Aan de andere kant zijn er de beleggers die op zoek zijn naar geschikte manieren die voldoende rendement opleveren. Die hebben we binnen ons online portal samengebracht. Een goed aanbod in onroerend goed en een transparante databank voor u om een keuze uit te maken voor financiering. We leggen u daar graag persoonlijk meer over uit. Mogen we u binnenkort ook begroeten als deelnemer aan het online portal van NewFunding?

De 5 zekerheden van NewFunding

beleggen in onroerend goedOnroerend goed is vaak een verstandige keuze om in te beleggen. Daar horen natuurlijk vanuit de kant van de bemiddeling een aantal zekerheden bij. NewFunding heeft u deze 5 zekerheden in beleggen te bieden:

  • Eigen team met ruime ervaring
  • Rente-Risico-Matrix (NF Creditscore)
  • Toezicht door Stichting Toezicht NewFunding
  • Uitgebreid ondersteunend netwerk
  • Transparante voorwaarden en zekerheidsstellingen

Contactgegevens van NewFunding voor beleggen in onroerend goed

U bereikt ons via een e-mail aan contact@newfunding.nl of door te bellen met 085 0293829. We geven u graag meer informatie over uw mogelijkheden. Bijvoorbeeld als het gaat om financieringsbehoefte. Of juist beleggen in onroerend goed.

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: