Beleggen in Vastgoed

Beleggen in vastgoed bij NewFunding

Overweegt u te beleggen in vastgoed? Uw investering is bij NewFunding in goede handen. Wij garanderen zekerheid en betrouwbaarheid. NewFunding is de professional met jaren ervaring waar zowel particulieren als vastgoedprofessionals kunnen beleggen in vastgoed. Wij zijn de samenwerking aangegaan met financieel specialisten, vastgoedprofessionals en vermogensbeheerders. Buiten het rendement wat een investering u oplevert, biedt beleggen veel vrijheid. U stelt namelijk zelf uw portefeuille samen. Ons bedrijf voldoet aan de meest recente AFM eisen. De controles hiertoe worden door de Stichting Toezicht NewFunding uitgevoerd. Onze betaalstromen besteden wij uit aan Intersolve Payments. Zij staan onder toezicht van de Nederlandse bank en maken gebruik van het e-wallet betaalprincipe. Direct beleggen in vastgoed? Neem gerust contact met ons op.

Uitgelichte Projecten

Wat houdt beleggen in vastgoed in?

Kiest u ervoor te beleggen in vastgoed, dan loopt uw belegging 5 jaar door. U zal hiermee direct een rendement uit de exploitatie van uw investering behalen. Dit geldt ook bij de verkoop van het vastgoed. Dit gecombineerd zorgt voor een risico-rendementsprofiel tussen aandelen en obligaties. Goed om te weten, is dat het directe en indirecte rendement gecorrigeerd wordt voor inflatie. Dit is gunstig voor uw belegging. U kunt in vele sectoren investeren, zoals in winkels, woningen en kantoorpanden. In elke sector vindt marktontwikkeling plaats. Bij het samenstellen van uw beleggingsportefeuille is het goed hier rekening mee te houden.

Hoe werkt beleggen bij NewFunding?

Beleggen in vastgoed werkt zeer gemakkelijk. Bij NewFunding financieert u rechtstreeks zakelijke hypotheken. Als investeerder heeft u het eerste recht op zowel uw hypotheek als het vastgoed en onderpand. Uw investering is hiermee minder risicovol. Ook ontvangt u een aantrekkelijk rendement, welke kan oplopen tot 10% per jaar. De looptijd van uw lening is kort. Hierdoor verdient u uw geld snel terug. Middels ons online platform, is investeren in zakelijke hypotheken heel eenvoudig. Na het invoeren van uw persoonsgegevens, lopen wij het proces met u door. Bij een succesvolle funding van een project, hoeft u niets meer te doen. Wij zorgen voor een inning van de rente, de aflossing en verzorgen de administratie. De Stichting verricht hierbij de controle op het onderhoud van de panden en de verzekeringen.

Ja, ik wil beleggen in vastgoed

Wilt u beleggen in vastgoed? Neem dan direct contact op met NewFunding. U kunt ons telefonisch bereiken middels: 085-0293829. Heeft u liever contact via de mail? Dan mailt u naar info@newfunding.nl. NewFunding is uw partner voor het Beleggen in vastgoed.

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: