Beleggingspand Hypotheek

Beleggingspand kopen en hypotheek afsluiten bij NewFunding

Een beleggingspand kopen en een hypotheek afsluiten? Dat doet u bij NewFunding. Wij bieden zekerheid en betrouwbaarheid. Voor zowel particulieren als vastgoedspecialisten staan wij klaar. Ons bedrijf beschikt over jarenlange ervaring en werkt samen met vastgoedprofessionals, vermogensbeheerders en financieel specialisten. Wij voldoen aan de actuele AFM eisen. De controle hierop wordt uitgevoerd door de Stichting Toezicht NewFunding. Ook realiseren wij zekerheid door onze betaalstromen uit te besteden aan Intersolve Payments. Zij gebruiken het e-wallet betaalprincipe en vallen onder toezicht van de Nederlandse bank. Wij vertellen u graag meer over het kopen van een bedrijfspand en het afsluiten van een hypotheek.

Uitgelichte Projecten

Waarom uw beleggingspand laten zoeken door NewFunding?

Bij het kopen van een beleggingspand en een hypotheek afsluiten, is specialistische hulp gewenst. Wij zijn als eerste bij de mooiste panden. De woningmarkt kennen wij geheel en wij speuren deze dan ook dagelijks af. Ook hebben wij een groot netwerk aan makelaars en vastgoedprofessionals voorhanden. Dit maakt dat wij al panden aangeboden krijgen voor deze op de markt verschijnen. Ook staan wij bekend om onze stevige onderhandelingen omtrent vastgoed. Wij kennen de waarde van het beleggingspand, alsmede te taxatiewaarden en huurinkomsten die u kunt ontvangen. Wij verliezen bij onze onderhandelingen de verhouding tussen rendement en investering nooit uit het oog. Rendement zegt echter niet alles. Zo raden wij het niet aan een beleggingspand te kopen op basis van de huurinkomsten die u denkt te verwachten. Des te hoger het rendement, hoe meer risico. Als u geen huurder vindt, zal het pand u niets opleveren. Wij beschikken over veel ervaring en kunnen precies vaststellen hoe het beleggingspand in de markt ligt. Bij NewFunding staan uw wensen centraal. Al diverse klanten hebben wij tevreden mogen stellen. Bent u de volgende?

Beleggingspand kopen en hypotheek afsluiten: stap voor stap

Schakelt u ons in voor het kopen van een beleggingspand, dan zullen wij eerst op zoek gaan naar een geschikt pand. Wij kennen de woningmarkt geheel en zijn als eerste bij interessante beleggingspanden. Nadat een geschikt pand gevonden is, kan de bezichtiging ingepland worden. Wij doen hierbij een volledig verslag aan u van de woningopname en de huuropbrengsten die wij berekend hebben. Ook omtrent de verbouwing brengen wij advies uit. Dit bevat informatie omtrent de kosten en het rendement. Daarna wordt onderhandeld omtrent de koopprijs van het beleggingspand. Via ons online-platform kunt u eenvoudig zakelijke hypotheken afsluiten. Bel ons gerust voor meer informatie.

Ja, ik wil een beleggingspand en hypotheek

Wilt u een beleggingspand en hypotheek? Neem dan snel contact op met ons, zodat wij voor u aan het werk kunnen. U kunt telefonisch contact opnemen via: 085-0293829. Heeft u liever contact via de mail? Dan mailt u naar info@newfunding.nl. Uw beleggingspand kopen en hypotheek afsluiten doet u bij NewFunding!

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: