Beleggingspand kopen

Beleggingspand kopen bij NewFunding

Wilt u een beleggingspand kopen? NewFunding is uw betrouwbare partner. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring. Wij staan klaar voor zowel vastgoedspecialisten als particulieren. Tevens werken wij samen met een multidisciplinair team van vermogensbeheerders, vastgoedprofessionals en financieel specialisten. Met NewFunding krijgt u zekerheid. Wij voldoen aan de meest recente AFM eisen. Alle controles voert onze Stichting Toezicht NewFunding geheel uit. Ook wordt zekerheid gerealiseerd door het uitbesteden van onze betaalstromen aan Intersolve Payments. Zij maken gebruik van een e-wallet betaalprincipe. Intersolve Payments valt onder direct toezicht van de Nederlandse Bank. Lees verder voor meer informatie indien u een bedrijfspand wenst te kopen.

Uitgelichte Projecten

Waarom uw beleggingspand laten zoeken door NewFunding?

NewFunding is doorgaans als eerste bij de mooiste panden. Wij kennen de woningmarkt geheel en speuren deze dagelijks af. Tevens beschikken wij over een groot netwerk aan vastgoedprofessionals en makelaars. Hierdoor krijgen wij vaak beleggingspanden aangeboden voordat deze op de markt beschikbaar zijn. Wij staan tevens bekend om onze uitstekende onderhandelingen omtrent vastgoed. Wij weten wat het aangeboden beleggingspand waard is, wat zowel de taxatiewaarde als de huurinkomsten betreft. Bij onze onderhandelingen verliezen wij de verhouding tussen investering en rendement nooit uit het oog. Echter weten wij ook dat rendement niet alles zegt. Het is niet aan te raden een beleggingspand te kopen op basis van de verwachte huurinkomsten. Hoe hoger het rendement, des te meer risico. Vindt u geen huurders, dan levert het pand u niets op. Omdat wij over vele ervaring beschikken, kunnen wij precies berekenen hoe het beleggingspand zal liggen in de markt. Bij NewFunding komt u altijd op de eerste plek. Al diverse klanten hebben wij tevreden mogen stellen.

Beleggingspand kopen stap voor stap

Indien u een beleggingspand wenst te kopen en ons inzet, doorlopen wij de volgende stappen. Allereerst gaan wij op zoek naar een geschikt pand. Omdat wij de woningmarkt geheel kennen, zijn wij doorgaans als eerste bij interessante beleggingspanden. Na het vinden van een geschikt pand, zal de bezichtiging plaatsvinden. Hierbij zullen wij uitgebreid verslag aan u doen van de woningopname en de door ons geschatte huuropbrengsten. Ook brengen wij advies uit omtrent de verbouwing. Dit bevat informatie omtrent de kosten en het rendement hiervan. Als laatste zullen wij voor u onderhandelen over de koopprijs van het beleggingspand.

Ja, ik wil een beleggingspand kopen

Wenst u een beleggingspand te kopen? Neem dan direct contact op met NewFunding, zodat wij snel voor u aan de slag kunnen. U kunt ons bellen via: 085-0293829. Heeft u liever contact via de mail? Dan mailt u naar info@newfunding.nl. Uw beleggingskopen doet u bij NewFunding!

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: