Beleggingspanden financieren

Online portal voor investeerders en geldnemers om beleggingspanden te financieren

Bent u op zoek naar een solide manier om beleggingspanden te financieren? Daarvoor biedt NewFunding u een online portal. Wij zijn de matchmaker tussen vraag en aanbod. Het financieren van beleggingspanden is een interessante optie voor beleggers die willen investeren in commerciële panden met huurstroom. NewFunding presenteert een kwalitatief goed aanbod in beleggingspanden. Bent u een ondernemer en zoekt u een persoon of bedrijf die uw bedrijfspand wil financieren? Schrijft u zich dan bij ons in. Wij zorgen dat uw financieringsbehoefte op ons online portal wordt vermeld. De kans is dan groot dat een geldgever uw object kiest om te financieren. Bent u een investeerder? Heeft u belangstelling om op een solide manier rendement uit beleggingspanden te halen? Bekijk dan het aanbod en meld u aan bij NewFunding.

Uitgelichte Projecten

Beleggingspanden financieren via NewFunding

Beleggingspanden financieren is een onderwerp dat door het team van specialisten van NewFunding uitstekend wordt beheerst. Wij beschikken over de kennis en ervaring om de geschiktheid van beleggingspanden te kunnen beoordelen. Daarvoor hebben we mensen in huis die eerder werkten bij de grote banken. Deze banken laten het thans vaak afweten als het gaat om minder grote investeringsbehoefte. Daardoor blijven kansen liggen voor ondernemingen die niet voldoen aan de criteria. Via NewFunding kan dan op een andere manier aan de behoefte om te laten financieren worden voldaan. De beoordelingen vinden overigens niet alleen plaats op basis van kennis en ervaring. We toetsen grondig de beleggingspanden op risico en rendement. Hiervoor gebruiken we de methode NF Creditscore. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op. U vindt onze contactgegevens onderstaand.

Welk soort beleggingspanden komen in aanmerking om te laten financieren?

beleggingspanden financierenWe noemen u graag een aantal voorbeelden van objecten die uitstekend geschikt kunnen zijn om aan te melden via het online portal van NewFunding:

  • Panden met huurstroom
  • Winkels op A en A+ locaties
  • Kantoorgebouwen
  • Panden in de industriële en creatieve sector
  • Overige commerciële panden

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw soort object te bespreken.

Beleggingspanden financieren? Vind hier de contactgegevens van NewFunding

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die NewFunding u kan bieden? Bent u investeerder of heeft u een financieringsbehoefte? Bereik ons dan met een e-mail aan contact@newfunding.nl. U kunt ook bellen met 085 0293829. Wij zijn uw portal om beleggingspanden te (laten) financieren.

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: