Commercieel vastgoed financieren

NewFunding heltp bij commercieel vastgoed financieren

Wilt u commercieel vastgoed financieren? Wilt u een mooi commercieel rendement behalen op uw vastgoed investering? Commercieel vastgoed vindt u in het portal van NewFunding. Vastgoed financieren op een solide manier, maar dan in een modern jasje. NewFunding is een initiatief van ervaren ondernemers in de sector vastgoed. Wij beschikken over de expertise en ervaring om commercieel vastgoed te kunnen beoordelen op geschiktheid voor investering. Geldgevers kunnen rekenen op een aanbod dat commercieel bijzonder aantrekkelijk is. Stuk voor stuk panden die grondig getoetst zijn op risico en rendement. Daarvoor gebruiken we niet alleen onze ervaring en kennis. We zetten ook de methode NF Creditscore in om risico en rendement betrouwbaar in kaart te brengen. U weet vooraf welke zekerheden u krijgt. Vastgoed financieren wordt door NewFunding eenvoudig en voordelig mogelijk gemaakt.

Uitgelichte Projecten

Commercieel vastgoed financieren zonder hulp van grote banken

Het is voor veel ondernemingen moeilijk geworden om de financiering via de grote banken rond te krijgen. Vaak ontbreekt het aan volume om een investering voor een grote bank nog mogelijk te maken. Daarmee hebben veel ondernemers last van te krappe budgetten om nog te kunnen groeien. NewFunding maakt het mogelijk om op een andere manier te laten financieren. U biedt uw soort bedrijfspand aan via het online portal. U wordt gevonden door kandidaat-investeerders. Passen uw plannen en het rendement bij de investeerder? Dan is de kans groot dat u elkaar vindt in een overeenkomst. Daarbij zijn alleen maar winnaars. U als geldnemer wordt voorzien van voldoende kapitaal om (verder) te kunnen ondernemen. U als investeerder heeft een mooi rendement en een project waar u achter staat.

Uw zekerheden als investeerder wanneer u commercieel vastgoed wilt financieren

commercieel vastgoed financierenBij NewFunding voldoen we aan de vraag om zekerheden en controle. Dat is voor u als geldgever prettig wanneer u commercieel vastgoed wilt financieren. Voor u als geldnemer biedt het een situatie waarin u altijd precies weet waar u aan toe bent. We bieden u in ieder geval deze zekerheden:

  • Een ervaren team van specialisten in de financiële sector
  • Controle en verantwoording door de Stichting Toezicht NewFunding
  • Betrouwbaar beeld middels NF Creditscore
  • Transparante fees
  • Rechten en plichten vastgelegd in een duidelijke overeenkomst

Contact opnemen over commercieel vastgoed financieren

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bent u investeerder of juist op zoek naar financiering van uw bedrijfspand? Neem dan contact op met NewFunding. U bereikt ons via een e-mail gericht aan contact@newfunding.nl of door te bellen met telefoonnummer 085 0293829. Laat nu ook uw commercieel vastgoed financieren via het portal van NewFunding.

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: