Commercieel vastgoed financiering

Crowdfunding, de manier voor commercieel vastgoed financiering

Bent u op zoek naar een innovatieve manier voor commercieel vastgoed financiering? Bent u een investeerder en zoekt u commercieel vastgoed dat bij u past? Qua onderneming en behoefte aan financiering? Dan vindt u bij NewFunding waarschijnlijk uw bestemming. We er zijn er niet alleen voor investeerders. Om deze namelijk goede keuzemogelijkheden te geven bent u ook als geldnemer bij ons zeer welkom. U kunt uw vastgoed financiering via ons portal aanvragen. Het is tegenwoordig niet eenvoudig om  commercieel vastgoed financiering op een goede manier te realiseren. Daar voorziet het crowdfunding platform van NewFunding dan in. Bij NewFunding hebben we gebruik gemaakt van onze jarenlange ervaring met vastgoed en binnen de financiële sector. Ons aanbod is onderscheidend in de markt, omdat we hebben gekozen voor een manier van crowdfunding die zich specifiek richt op de markt in vastgoed. Daarmee voorzien we in de behoefte van een groot aantal investeerders en ondernemingen die op zoek zijn naar commercieel vastgoed financiering.

Uitgelichte Projecten

Commercieel vastgoed financiering? De grote banken haken steeds vaker af

Commercieel gezien is het voor de grote banken vaak niet interessant genoeg om te investeren in commerciële panden. Als er al wordt geïnvesteerd, dan is het op panden op toplocaties. Er wordt risicomijdend gewerkt en er is een sterke voorkeur voor panden die bestemd zijn als woning. Daarmee komen ondernemingen die potentieel succesvol zijn onvoldoende aan financieringsmogelijkheden. Er wordt via crowdfundingplatforms gezocht naar alternatieven om toch over investeringsgeld te kunnen beschikken. Dat gaat lang niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig is er het online portal van NewFunding. Hier vindt u namelijk wel precies de panden die aan u als commercieel investeerder worden aangeboden. Als geldnemer heeft u bij ons gespecialiseerde platform de mogelijkheid om uw bedrijfsruimte te presenteren. Uiteraard hebben we bij NewFunding ook strenge criteria.

Kies voor de zekerheden van NewFunding bij commercieel vastgoed financiering

Om u als investeerder en u als geldnemer een solide basis te kunnen geven, bij commercieel vastgoed financiering, bieden we u een aantal zekerheden:

  • Kennis en ervaring vanuit NewFunding met uw soort project
  • Risico en rendement toetsing met NF Creditscore
  • Controle door Stichting Toezicht NewFunding
  • Zekerheidsstellingen, bijvoorbeeld met een 2e hypotheek
  • Transparante voorwaarden en bemiddelingsfees

Ook uw commercieel vastgoed financiering via NewFunding vinden?

Wellicht vindt u direct uw pand om te (laten) financieren via ons portal. Neem dan contact met ons op om dit te bespreken. U bereikt ons met een e-mail aan contact@newfunding.nl . U kunt ons natuurlijk ook bellen, telefoonnummer 085 0293829. Kies voor het online portal van NewFunding voor uw commercieel vastgoed financiering.

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: