Commercieel vastgoed hypotheek

Een crowdfunding platform speciaal voor bedrijfspanden

Wilt u een commercieel vastgoed hypotheek? Dan vindt u via crowdfunding hiervoor goede alternatieven. NewFunding biedt u een online portal. Dit portal is juist en vooral bedoeld voor commercieel vastgoed. De inhaalslag in crowdfunding die commercieel vastgoed nog te maken heeft wordt door ons ingezet. Crowdfunding werd aanvankelijk vooral voor andere doeleinden gebruikt. De reguliere banken dienden veelal als vaste investeerders en verstrekkers van de vastgoed hypotheek. De grote banken beginnen echter steeds nadrukkelijker te kiezen. Keuzes voor vastgoed dat bijna risicoloos is. Daarmee worden talloze ondernemingen beperkt in hun investeringsmogelijkheden. NewFunding heeft op deze ontwikkeling ingespeeld. Wij bieden vanuit die gedachte een online platform dat zich richt op vastgoed. Wij brengen investeerders en ondernemers die een vastgoed hypotheek of andere financieringsvorm zoeken samen.

Uitgelichte Projecten

De mensen van NewFunding

Bij NewFunding beschikken we over veel ervaring bij de grote banken. We hebben de betrouwbare en solide aanpak vanuit de grootbanken meegenomen in onze formule. Onze aanpak en risicoscans sluiten hierbij aan. Dit geeft een solide basis. Voor de berekening van het rendement en het bepalen van de risico’s maken we gebruik van de methode NF Creditscore. Hiermee krijgt u als investeerder in commercieel gerichte bedrijfspanden een betrouwbaar inzicht in de te verwachten resultaten. Ook als geldnemer krijgt u een helder inzicht in uw mogelijkheden. U weet vooraf precies wat uw ondernemersresultaat zal moeten zijn om aan uw verplichtingen jegens de geldgever te kunnen voldoen. U zult beter in staat zijn om via crowdfunding uw financiering rond te krijgen dan in vergelijk met een reguliere hypotheek. Wellicht heeft u met de aanpak via NewFunding precies de manier te pakken om te zorgen voor het commercieel succes van uw bedrijf.

De 5 garanties van NewfFunding

commercieel vastgoed hypotheekWe geven u graag een kort overzicht van de garanties en zekerheden die we u bij NewFunding te bieden hebben. Deze zekerheden gelden voor zowel financierder als geldnemer:

  • Een team van ervaren vastgoedspecialisten staat voor u klaar
  • Risicoscans volgens gelijke methodes als bij grootbanken
  • NF Creditscore methode voor risico en rendement vergelijking
  • Zekerheidsstelling vanuit de geldnemer
  • Transparante werkwijze en heldere voorwaarden

Commercieel vastgoed hypotheek laten bemiddelen?

Dan heeft u met crowdfunding via NewFunidng voor een hypotheek een alternatieve methode gevonden. Neem contact op met NewFunding door te bellen met 085 0293829. U bereikt ons ook door het sturen van een e-mail aan contact@newfunding.nl. Wij zijn uw online portal voor financieringen en financieringsbehoefte. Uw commercieel vastgoed hypotheek kan hierbij als zekerheidsstelling worden gebruikt.

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: