Crowdfunding Nederland

De verbinding tussen geldnemers en investeerders in vastgoed

Zoekt u in het vastgoed een platform voor crowdfunding in Nederland? Dat vindt u bij NewFunding. Wij zijn een team van vastgoedprofessionals in Nederland. We bieden een online platform waar investeerders en geldnemers elkaar vinden. Bent u een ondernemer in Nederland en wilt u uw bedrijfspand laten financieren? Bent u geïnteresseerd om te investeren middels crowdfunding in Nederlandse bedrijfsruimte? Dan vindt u bij NewFunding het betrouwbare platform dat hierin voorziet. Met ons aanbod komt u verder bij het realiseren van uw financiering wensen. Voor zowel investeerders als ondernemingen met een financieringsbehoefte is dit de ideale manier om elkaars meest geschikte samenwerkingspartner te worden. Voor meer informatie verwijzen we naar onze contactgegevens. Deze vindt u onderstaand.

Uitgelichte Projecten

Crowdfunding in Nederland

Crowdfunding wordt in toenemende mate gebruik om te voorzien in een financieringsbehoefte. Dit is in verschillende sectoren inmiddels een bekend fenomeen. Financiële middelen werven via andere bronnen dan de reguliere bankensector is voor veel ondernemers de manier om investeringen in het bedrijf mogelijk te maken. Onze economie vaart er wel bij. De investeerders kunnen vaak rekenen op een mooi rendement. De vastgoedsector is in de afgelopen jaren hierbij achtergebleven. Toch is er wel die behoefte om crowdfunding in de vastgoedsector toe te passen. Die behoefte wordt gedekt door NewFunding. Daartoe beschikken we over de kennis, expertise en middelen om dit mogelijk te maken. We leggen u graag persoonlijk uit op welke manier we in Nederland investeringen op het gebied van commercieel vastgoed ondersteunen met ons online platform.

De kennis en ervaring in Nederland bij NewFunding

crowdfunding nederlandNewFunding werkt met een team van vastgoedprofessionals. U vindt bij ons de expertise die nodig is om crowdfunding in het vastgoed goed gestalte te geven. Onze aanpak houdt onder meer in:

  • Systemen die overeenkomen met de aanpak bij de grote Nederlandse banken
  • NF Creditscore voor meting van risico en rendement (analysetool)
  • Gebruik van kennis en ervaring in vastgoed
  • Inzet van kennis en ervaring vanuit de bankensector
  • Transparante controle door de Stichting Toezicht NewFunding

De oplossing voor crowdfunding in Nederland van NewFunding

We bieden oplossingen voor ondernemers met een financieringsvraagstuk. Daarbij bieden we investeerders de gelegenheid om in te stappen in mooie projecten. De uitzichten op rendement met deze manier van crowdfunding zijn gunstig. Wilt u meer weten in Nederland? U bereikt ons via een e-mail aan contact@newfunding.nl of door te bellen met 085 0293829. Crowdfunding in Nederland voor de vastgoedsector begint bij NewFunding.

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: