Crowdfunding onroerend goed

Vraag en aanbod in vastgoedfinanciering verbinden door crowdfunding voor onroerend goed

Crowdfunding bij onroerend goed. Een nog niet zo vaak toegepaste manier van crowdfunding. Bij NewFunding zijn we hier ingedoken. Vanuit onze achtergrond in onroerend goed en binnen de financiële sector hebben we in 2016 het online platform van NewFunding opgericht. Omgeven met waarborgen en garanties. Die hebben we ontleend aan de werkwijze bij de grote Nederlandse banken. Voor een belangrijk deel ligt hier ook onze ervaring. Bent u investeerder? Heeft uw onderneming behoefte aan financiering van onroerend goed? Dan vindt u beiden in ons portal. Meld u aan bij NewFunding en wij zorgen dat u het meest geschikte aanbod voor crowdfunding voor onroerend goed heeft. Met onze aanpak zijn we onderscheidend in crowdfunding voor onroerend goed. Specialistisch, betrouwbaar en volledig transparant. Daar gaan we bij NewFunding voor.

Uitgelichte Projecten

De noodzaak van crowdfunding in onroerend goed

De grote Nederlandse banken nemen steeds vaker afstand van investeringen in onroerend goed van ondernemingen. Er is strategisch gekozen om meer te investeren in panden bestemd voor bewoning. Kantoren en bedrijfsgebouwen, zoals winkels worden vaak gezien als te riskant. Dat leidt ertoe dat banken alleen nog willen investeren in onroerend goed dat veel waarborgen geeft dat er voldoende risicomijdend is gewerkt. Bij NewFunding zijn we echter van mening dat kleinere investeringen in commercieel vastgoed met crowdfunding alleen maar voordelen biedt. U als geldnemer kunt verder bouwen aan de groei en gezondheid van uw bedrijf. U als investeerder haalt er een mooi rendement uit. Risico’s en rendement worden door NewFunding vanuit kennis en ervaring nauwkeurig in kaart gebracht. Crowdfunding voor onroerend goed leidt in de praktijk tot de beste resultaten voor beide partijen.

Meer over de zekerheden en solide aanpak van NewFunding

crowdfunding onroerend goedOm u de garanties te kunnen geven dat u zowel als investeerder en als geldnemer waarborgen van kwaliteit en zekerheid heeft, werken we bij NewFunding met deze waarden:

  • Toetsing door de Stichting Toezicht NewFunding
  • Controle door de AFM
  • Risico en rendement worden geïnventariseerd met NF Creditscore
  • Netwerkpartners zorgen voor professionele ondersteuning
  • Alles kennis en benodigde expertise is binnen ons team samengebracht

Contact opnemen over crowdfunding voor onroerend goed

Bent u investeerder of geldnemer en wil u (laten) financieren in commercieel vastgoed? Dan bent u bij NewFunding aan het juiste adres. U bereikt ons voor vragen en opmerking via een e-mail aan contact@newfunding.nl. Of door te bellen met 085 0293829. Crowdfunding voor onroerend goed? Wij brengen u samen.

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: