Crowdfunding vastgoed

Onroerend goed in een portal voor vraag en aanbod financiering

Crowdfunding in vastgoed? Dat is sinds 2016 door NewFunding naar een online platform gebracht. Hier vindt u vraag en aanbod in vastgoed bij elkaar. Daar waar het gaat om crowdfunding zijn wij uw intermediair tussen investeerder en geldnemer. Bent u van plan om financiering voor vastgoed aan te vragen? Denk dan aan de voordelen die crowdfunding u kan bieden. Bent u een investeerder en wilt u deelnemen aan crowdfunding? Neem dan contact met ons op om te bespreken welke mogelijkheden en rendementen u kunt benutten. Wij zijn een team van professionals en hebben veel ervaring in de sector vastgoed. Een belangrijk deel van onze mensen heeft langdurige ervaring bij de grote Nederlandse banken. Dat zorgt ervoor dat we thans een stabiel en betrouwbaar platform kunnen bieden voor crowdfunding in vastgoed.

Uitgelichte Projecten

Het wordt steeds lastiger bij de banken

crowdfunding vastgoedWe zoeken in het vastgoed steeds vaker naar manieren om de financiering van commercieel onroerend goed op alternatieve manier vorm te geven. Crowdfunding is daarbij een manier die inmiddels door NewFunding succesvol wordt toegepast met een online platform. De oorzaak van de zoektocht naar alternatieve financiering ligt voor een belangrijk deel bij de grote Nederlandse banken. Hier is de keuze gemaakt om strategisch vooral in te zetten op panden met woonbestemming. Dit geeft hen meer zekerheden en de risico’s zijn volgens de strategische visie van de banken kleiner dan bij investeringen in commercieel vastgoed. Dat is lastig voor ondernemers die mooie businessplannen hebben opgesteld om voor stabiliteit en groei in hun onderneming te zorgen. Om deze plannen toch te kunnen verwezenlijken is er gelukkig NewFunding. Het online platform dat ruimte biedt om vraag en aanbod in onroerend goed bij elkaar te brengen. Mogen we u hier binnenkort ook begroeten als deelnemer in crowdfunding?

Zekerheden die NewFunding u te bieden heeft

  • Ervaren deskundigen in ons team uit de vastgoedsector
  • Deskundigheid vanuit werken bij grote Nederlandse banken
  • Stichting Toezicht NewFunding
  • Beveiligingsniveau en risico afdichting conform werkwijze grootbanken
  • Toepassing van NF Creditscore methodiek(analysetool)

Contactgegevens over crowdfunding in vastgoed

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden als investeerder of geldnemer? Neem dan contact op met NewFunding. U bereikt ons via een e-mail aan het e-mailadres contact@newfunding.nl U kunt ook bellen met 085 0293829. NewFunding verbindt partners in crowdfunding vastgoed.

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: