€ 100.000+

NewFunding biedt de actieve Particuliere belegger (Professioneel belegger) de mogelijkheid om te investeren in projecten vanaf €100.000,- ineens per project. Deze voorwaarde wordt gesteld door de AFM en sluit aan bij de WFT wetgeving.

U kunt zich registreren als Professioneel belegger middels het registratieformulier. Wilt u meer informatie over Professioneel belegger, dan kunt u contact opnemen via e-mail support@newfunding.nl of bel naar nummer 085-0293829.

Daarnaast kunt u ook investeren in projecten Zakelijk vastgoed middels Snel Geld. Snel Geld is voor de actieve Particuliere en Zakelijke investeerder die wil investeren in Zakelijk vastgoed, waarbij snel geld nodig is op een (zeer) korte termijn en voor een korte periode, vanaf €100.000,- ineens per project.

                                                           

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: