Financieren bedrijfspand

Vraag en aanbod bij elkaar gebracht voor het financieren van een bedrijfspand

Zoekt u partners voor het financieren van uw bedrijfspand? Bent u op zoek naar een mogelijkheid om een bedrijfspand te financieren? Dan bent u in beide gevallen bij het online portal van NewFunding aan het juiste adres. Bij NewFunding hebben we een platform opgezet dat investeerders en geldnemers voor een bedrijfspand financiering bij elkaar brengt. Dat doen we vanuit onze achtergrond en expertise bij de grote Nederlandse banken. Daarbij kennen we de vastgoedsector prima. Uw bedrijfsruimte financieren is via ons in vakkundige handen. U vindt op ons platform zowel de aanvragen voor het financieren van een bedrijfsruimte, alsmede de investeerders die er belangstelling voor hebben. Maak kennis met onze transparante werkwijze en vindt elkaar als partners bij het financieren van een bedrijfspand.

Uitgelichte Projecten

Het financieren van een bedrijfspand via de reguliere banken wordt steeds lastiger

Misschien bent u er al tegenaan gelopen. Het aanvragen van het financieren van een bedrijfspand bij een grote Nederlandse bank wordt afgewezen. Wellicht heeft u dat verbaasd. Het is echter goed te verklaren. Financieren van bedrijfsruimte wordt zorgvuldig bekeken en leidt al snel tot een afwijzing. Een bedrijfspand is voor bijna alle grote banken pas de moeite waard als het gaat om een woonbestemming. Een bedrijfspand dat dienst doet als winkel of bijvoorbeeld kantoor wordt als meer risicovol gezien. Aan de ene kant begrijpen we deze strategische visie van de banken bij NewFunding wel. Aan de andere kant staat het echter de ontwikkeling en continuïteit van ondernemingen in de weg. Heeft u dus een goed plan? Wilt u dit laten financieren middels crowdfunding? Dan staat het online platform van NewFunding u hierbij ten dienste. Bent u investeerder? Bekijk dan eens de mogelijkheden om een goed rendement te behalen. U vindt bedrijfsruimte in ons online portaal.

Risico’s afwegen en rendement op bedrijfsruimte zorgvuldig bepalen

financiering bedrijfspandVoordat het komt tot een overeenkomst voor de financiering van uw bedrijfspand en bedrijfsruimte zorgen we dat we de risico’s zoveel mogelijk hebben afgedicht. Afspraken over rendement zijn hierbij natuurlijk ook voor u als investeerder van evident belang. Wij bieden u de volgende zekerheden:

  • Advies vanuit team expertise in financieringen
  • Risico en rendement worden in kaart gebracht met NF Creditscore
  • Zekerheidsstellingen
  • Werkwijze conforme Nederlandse grootbanken
  • Stichting Toezicht NewFunding

Vragen of opmerkingen over het financieren van een bedrijfspand?

Wij beantwoorden uw vragen over onze werkwijze en uw mogelijkheden bij NewFunding graag. U kunt contact opnemen via 085 0293829. U bereikt ons ook via een e-mail aan contact@newfunding.nl. Wij zullen daar snel op reageren. Bijvoorbeeld als het gaat om het financieren van een bedrijfspand.

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: