Financieren bedrijfspand

Vraag en aanbod bij elkaar gebracht voor het financieren van een bedrijfspand

Zoekt u partners voor het financieren van uw bedrijfspand? Bent u op zoek naar een mogelijkheid om een bedrijfspand te financieren? Dan bent u in beide gevallen bij het online portal van NewFunding aan het juiste adres. Bij NewFunding hebben we een platform opgezet dat investeerders en geldnemers voor een bedrijfspand financiering bij elkaar brengt. Dat doen we vanuit onze achtergrond en expertise bij de grote Nederlandse banken. Daarbij kennen we de vastgoedsector prima. Uw bedrijfsruimte financieren is via ons in vakkundige handen. U vindt op ons platform zowel de aanvragen voor het financieren van een bedrijfsruimte, alsmede de investeerders die er belangstelling voor hebben. Maak kennis met onze transparante werkwijze en vindt elkaar als partners bij het financieren van een bedrijfspand.

Uitgelichte Projecten

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: