Financieren beleggingspand

Goed rendement via online portal

Wilt u een bedrijfspand financieren? NewFunding is daarbij uw online platform. Een portal waar vraag en aanbod om te financieren samenkomen. Vindt hier een beleggingspand om in te investeren. Of biedt uw bedrijfsruimte aan voor financiering. NewFunding is opgericht door vastgoedprofessionals. Binnen het team is er tevens veel ervaring met de bancaire sector. Een belangrijk deel van de werkwijze is ontleend aan de methodes die door de grote banken in Nederland worden gebruikt. Dat geeft u de zekerheid van een moderne aanpak met een klassieke achtergrond. Dat komt de betrouwbaarheid van de systemen en risico-inventarisatie ten goede. U kunt rekenen op een betrouwbaar beeld van uw te verwachten rendement. Daarbij zijn de risico’s om te financieren in kaart gebracht met NF Creditscore. Een betrouwbare methode om rendement en risico over een beleggingspand in beeld te brengen. Heeft u een beleggingspand? Wilt u dit laten financieren? Zoekt u wellicht een bedrijfsobject dat u wilt financieren als investeerder? Maak dan gebruik van het online portal van NewFunding.

Uitgelichte Projecten

Bedrijven zoeken bij financieren van het bedrijfspand alternatieve wegen

Steeds vaker zoeken ondernemers naar alternatieve vormen van financiering. Dat heeft vooral te maken met de grote moeite die het kost om een reguliere financiering bij een van de grote banken in Nederland te verkrijgen. Deze zijn niet happig op bedrijfsruimtes die geen woonbestemming hebben. Objecten met bestemming wonen genieten namelijk de sterke voorkeur van de banken. 

financieren beleggingspand

Deze worden namelijk gezien als veilig voor investering. Hier hebben ondernemers met een bedrijfspand last van. Gelukkig worden er alternatieven, zoals NewFunding, ontwikkeld. Het vormt een uitgangspunt voor ondernemers en financiers om vraag en aanbod op een professionele manier samen te brengen.

Welk soort beleggingspand kunt u via NewFunding laten financieren?

Op het crowdfunding platform van NewFunding vindt u een gevarieerd aanbod dat wordt aangeboden voor financiering. U vindt hier voornamelijk de voornamelijk de volgende types beleggingspanden:

  • Kantoren
  • Winkels
  • Beleggingspand met huurstroom
  • Bedrijfspanden algemeen
  • Overig commercieel vastgoed

Neem contact op over financieren beleggingspand

Voor deze en andere vragen over onze diensten en het online platform kunt u contact met ons opnemen. NewFunding is te bereiken op telefoonnummer 0800-NEWFUNDING (0800-6393863464). U kunt ons ook mailen. Gebruik daarvoor het e-mailadres contact@newfunding.nl Voor het aanbod en mogelijkheden bij het financieren van een beleggingspand staat online platform NewFunding u van dienst.

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: