Financiering bedrijfspand

Financiering voor uw bedrijfspand? NewFunding is uw partner!

Financiering voor uw bedrijfspand nodig? Of juist op zoek naar een bedrijfspand waar u de financiering voor wilt doen? Kies voor online platform NewFunding. Hier vindt u vraag en aanbod van bedrijfsruimte voor financiering. Heeft u een bedrijfsruimte die thans lastig te financieren is? Bent u een investeerder die zoekt naar bedrijfsruimte waar u de financiering voor wilt doen? In beide gevallen bent u voor de financiering bij online portal NewFunding op de juiste plaats. NewFunding voorziet hiermee in een groeiende behoefte om precies de juiste financiering van bedrijfsruimte te vinden. Ons online platform voldoet aan strenge veiligheidseisen en is professioneel en modern van opzet. De financiering van een bedrijfspand blijkt de afgelopen jaren steeds lastiger te zijn geworden. De grote Nederlandse banken zien veelal geen heil meer in een bedrijfsruimte zonder woonbestemming. Dat maakt het voor veel ondernemers lastig om te laten financieren. Gelukkig is er nu NewFunding. Gericht en uitstekend toegespitst om juist uw bedrijfspand te (laten) financieren.

Uitgelichte Projecten

Over NewFunding en de mogelijkheden voor de financiering van een bedrijfspand

NewFunding is opgericht voor en door vastgoedprofessionals. We beschikken over een team dat veel ervaring heeft bij de grote banken in Nederland en binnen de vastgoedsector. Deze expertise hebben we samengebracht binnen NewFunding. Om te waarborgen dat er zorgvuldig met financieren wordt omgegaan staan wij onder controle van de Stichting Toezicht NewFunding. Ons platform is modern en voorzien van de waarborgen voor veiligheid en professionaliteit. Vraag en aanbod voor financiering van een bedrijfspand worden samengebracht. Binnen het fenomeen crowdfunding zijn we daarmee een specialist die zich heeft toegespitst om commercieel onroerend goed. Wij maken de weg vrij om een bedrijfspand goed te (laten) financieren

financiering bedrijfspand

Waarom kiezen voor NewFunding voor uw bedrijfspand?

We noemen u graag een vijftal voordelen die u kunnen doen besluiten om juist van NewFunding gebruik te maken als uw online portal in crowdfunding voor de financiering van een bedrijfspand:

  • Specifiek aanbod van bedrijfspanden
  • Commercieel vastgoed met realistische rendementen
  • Bedrijfspand geëvalueerd met NF Creditscore
  • Team van specialisten in vastgoed
  • Scans en aanpak conform Nederlandse grootbanken

Bereikbaarheid voor financiering bedrijfspand

NewFunding biedt u het specialistische platform waar vraag en aanbod voor het financieren van vastgoed bij elkaar komen. U kunt direct van ons portal gebruikmaken. Wilt u meer weten? Bel ons dan op telefoonnummer 0800-NEWFUNDING (0800-6393863464). U bereikt ons ook via een e-mail aan contact@newfunding.nl. NewFunding? Uw online platform voor de financiering van een bedrijfspand.

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: