Financiering beleggingspand

Commercieel vastgoed en crowdfunding

De financiering van een beleggingspand. Het zal in de ene situatie eenvoudiger zijn dan in de andere om er financiering voor te verkrijgen. Bij NewFunding hebben we goed over dit onderwerp nagedacht. De grote banken laten steeds vaker het commercieel vastgoed zonder woonbestemming links liggen. Een beleggingspand zonder woonbestemming is daarmee bijna altijd zeker van een afwijzing van financiering door een reguliere bank. Dan blijft crowdfunding als een alternatief over. Gebleken is dat er voor commercieel vastgoed, zoals een beleggingspand in de retail, weinig overzicht was. Daar hebben we sinds de oprichting van het online platform van NewFunding in 2016 iets aan gedaan. Op ons platform vindt u namelijk vraag en aanbod. Vraag en aanbod dat speciaal gericht in op de financiering van commercieel vastgoed. Maak ook kennis met ons en ontdek hoe groot de mogelijkheden zijn. Goede rendementen en (eindelijk) de financiering van het beleggingspand die ook echt rondkomt.

Uitgelichte Projecten

Verstand van zaken bij NewFunding

Wij zijn een team van vastgoedspecialisten en bankiers. Onze mensen hebben tientallen jaren ervaring bij de grote Nederlandse banken. Binnen het vastgoed richt onze expertise zich met name op commercieel vastgoed. Onze kennis en ervaring met banken hebben we weten te vertalen naar een praktische aanpak. We combineren crowdfunding met de zekerheden op het gebied van risico-inventarisatie en rendementen. financiering beleggingspandVanuit de kant van de aanvrager van de financiering worden zekerheden als waarborg gesteld. U als belegger in een beleggingspand weet middels NF Creditscore welke de risico’s bij uw beleggingspand zijn. Uw rendement is zorgvuldig in kaart gebracht en de zekerheden vanuit de aanvrager van de financiering zijn gesteld. Met deze aanpak zorgen we voor transparantie en duidelijkheid naar zowel aanvrager als financier. Mogen we u binnenkort ook begroeten als deelnemer aan NewFunding?

Welk soort beleggingspand vindt u bij NewFunding

We richten ons uitsluitend op vraag en aanbod in commercieel vastgoed. Denk hierbij aan de volgende objecten:

  • Objecten met huurstroom
  • Kantoren
  • Winkels
  • Bedrijfsruimte
  • Overig commercieel vastgoed

Neem gerust als investeerder een kijkje in ons online portal. Wellicht zit er ook voor u een interessant investeringsobject bij.

Contact leggen met NewFunding over financiering beleggingspand

We kunnen ons voorstellen dat u zich wat verder wilt verdiepen in onze aanpak en ons aanbod. U kunt ons daarover bereiken via een e-mail aan contact@newfunding.nl of door te bellen met 085 0293829. Zien we u binnenkort ook voor de financiering van een beleggingspand?

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: