Financiering commercieel onroerend goed

Crowdfunding met vastgoed

Zoekt u naar een goede manier van financiering van commercieel onroerend goed? Wilt u instappen als financier van commercieel onroerend goed. Kies voor de oplossingen die NewFunding u te bieden heeft op het gebied van de financiering van onroerend goed. Wij brengen vraag en aanbod samen in ons online portal. Hier vindt u het commercieel aanbod waar financiering voor wordt gevraagd. Als investeerder in onroerend goed vindt u de gevraagde financieringen van dit onroerend goed. De methode crowdfunding is binnen de vastgoedsector nog minder vaak gebruikt dan bij andere vormen van alternatieve financieringen. Het online platform van NewFunding is eind 2016 gestart door ervaren mensen op het gebied van financiering van onroerend goed. Met ons platform voorzien we in een groeiende behoefte aan alternatieve vormen bij financieringen van commercieel onroerend goed. Steeds meer reguliere Nederlandse banken weigeren namelijk om een lening te verstrekken als het gaat om panden zonder woonbestemming. Dit laatste wordt door hen geëvalueerd als meer rendabel en minder risicodragend. Met NewFunding heeft u nu als commercieel investeerder de gelegenheid om financieringen te vinden en te verlenen voor bedrijfsruimte zonder woonbestemming.

Uitgelichte Projecten

De achtergrond van NewFunding

NewFunding bestaat uit een team vastgoedprofessionals. NewFunding is door hen en voor hen opgericht. In een markt waar crowdfunding een steeds belangrijker rol gaat spelen is plaats voor een portal dat vraag en aanbod samenbrengt. Het voorziet in een toenemende behoefte aan goede financieringen middels crowdfunding in het commerciële vastgoed. Ons team beschikt over veel ervaring bij de grote Nederlandse banken. financiering commercieel onroerend goedWij werken daarbij conform de procedures op het gebied van veiligheid, risico en rendement. Hiervoor maken we onder meer gebruik van de methode NF Creditscore. Dit brengt nauwkeurig in kaart welke risico’s worden gelopen. Daarnaast is er daarmee een realistisch beeld te schetsen van te verwachten rendement.

Waar maakt NewFunding het verschil mee in financiering?

Maak gebruik van ons online platform voor vraag en aanbod in vastgoed. Wij maken het verschil in kwaliteit door:

  • Risico en rendement worden in kaart gebracht met NF Creditscore
  • Specifieke kennis van vastgoedfinancieringen
  • Ervaring in de bancaire sector
  • Specifieke vorm van crowdfunding
  • Veel zekerheden en borgstellingen

Meer over mogelijkheden bij financiering van commercieel onroerend goed

Wilt u telefonisch of via een e-mail meer informatie krijgen? Neem dan contact op met de specialisten van NewFunding. Wij leggen u duidelijk uit op welke manier ons platform voor u van meerwaarde kan zijn. U bereikt ons via een e-mail aan contact@newfunding.nl of door te bellen met 085 0293829. Maak nu ook gebruik van hét platform voor de financiering van commercieel onroerend goed.

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: