Financiering commercieel vastgoed

Crowdfunding voor Financiering van commercieel vastgoed

Zoekt u een online portal waar vraag en aanbod voor de financiering van commercieel vastgoed samenkomen? Dat vindt u in het platform van NewFunding. Wij zijn een groep specialisten die is opgericht door en voor vastgoedprofessionals. U vindt in ons online portal de mogelijkheid om te investeren in commercieel vastgoed. Heeft u een verzoek om middels crowdfunding financiële middelen voor uw commercieel onroerend goed te vinden? Dan bent u bij NewFunding ook aan het juiste adres. Wij zijn de plaats waar de balans tussen vraag en aanbod tot stand komt. Dat doen we vanuit een mix aan competenties. Teamleden die hebben gewerkt bij de grote Nederlandse banken. Teamleden die jarenlange ervaring in de vastgoedsector hebben. Daarbij maken we gebruik van dezelfde werkmethoden op het gebied van risico en rendement als de grote banken. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van NF Creditscore. Een ideale tool om financiering, risico en rendement betrouwbaar in beeld te brengen.

Uitgelichte Projecten

Geen woonbestemming = geen financiering van vastgoed

Misschien niet zo strikt als hier gesteld, maar wel zorgelijk voor ondernemers. Ondernemers die financiering voor commercieel vastgoed nodig hebben vinden steeds vaker geen gehoor bij de grote Nederlandse banken. Deze kiezen namelijk voornamelijk voor het financieren van vastgoed dat een woonbestemming heeft. Dit biedt hen meer zekerheden en minder risico. Tegelijkertijd staat deze visie de ontwikkeling van bedrijven in de weg. Deze moeten op zoek naar alternatieve vormen van financiering van commercieel vastgoed (zonder woonbestemming). In de praktijk vinden steeds meer ondernemers de middelen om te investeren in crowdfunding. Met het online portal van NewFunding heeft u daarbij een platform waar u zowel uw vraag om financiële middelen, alsook uw aanbod als investeerder in vastgoed kwijt kunt.

5 Kenmerken van NewFunding voor u op een rijtje

financiering commercieel vastgoedWe zetten graag voor u nog even uiteen waarom juist NewFunding uw platform is voor onroerend goed dat middels crowdfunding kan worden gefinancierd;

  • Vastgoedprofessionals
  • Ervaring bij grote Nederlandse banken
  • Financiering, risico en rendement in kaart gebracht met NF Creditscore
  • Specialisatie in commercieel onroerend goed
  • Specifiek gericht op vraag en aanbod bij crowdfunding

Financiering voor commercieel vastgoed? Neem contact op

NewFunding is u graag van dienst. Wellicht direct door gebruik te maken van ons online platform. Wellicht ook met het geven van informatie. Stuur daarvoor een e-mail aan contact@newfunding.nl of bel met 085 0293829. Wij zijn uw online platform voor de financiering van commercieel vastgoed.

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: