Financiering onroerend goed

Online mogelijkheden om te investeren in vastgoed

Wilt u aan financiering in onroerend goed doen? Wilt u uw onroerend goed laten financieren? Dan vindt u bij online platform NewFunding zowel de vraag als het aanbod. Wij zijn een crowdfunding portal waar u terecht kunt voor een aanbod in onroerend goed. De financiering daarvan komt van investeerders middels crowdfunding. Bent u zelf een investeerder en zocht u naar mogelijkheden om onroerend goed te financieren? Dan heeft u dit gezochte aanbod nu gevonden bij NewFunding. Wij zijn een team van vastgoedspecialisten. Opgericht door en voor vastgoedspecialisten. Ons online portal is sinds 2016 operationeel en staat onder controle van de Stichting Toezicht NewFunding. Dit is een essentiële voorwaarde voor goed en betrouwbaar handelen in de financiële sector. Daarbij zijn onze mensen allemaal ervaren in de bancaire sector. Deels, omdat zij jarenlang hebben gewerkt bij de grote Nederlandse banken. Anderzijds, omdat er veel ervaring is opgebouwd met onroerend goed en de financiering daarvan.

Uitgelichte Projecten

Financiering onroerend goed volgt alternatieven

De grote Nederlandse banken kiezen steeds vaker voor financiering van objecten die een woonbestemming hebben. Dat is in hun strategische visie namelijk minder risicovol dan de financiering van commercieel onroerend goed dat gebruikt wordt voor bedrijfsmatige doeleinden. Spijtig genoeg is het daardoor lastiger geworden voor bedrijven om te worden voorzien in de financieringsbehoefte. Gelukkig is daar het fenomeen crowdfunding. financiering onroerend goedMet crowdfunding wordt financiering gevonden bij private investeerders. Dit helpt de economie vooruit. Bedrijven kunnen gebruik maken van de financiële ruimte die ze daardoor krijgen. Als investeerder heeft u daarbij en mooi rendement. De risico’s worden afgedekt door NewFunding door zekerheden en borgstellingen. Maakt u binnenkort ook gebruik van ons platform voor het financieren van commercieel vastgoed?

Welk soort vastgoed wordt aangeboden voor financieringen?

Om u een beeld te geven van het soort vastgoed dat in aanmerking komt voor financieringen geven we u graag hiervan een aantal voorbeelden:

  • Bedrijfsruimte voor productie
  • Kantoren
  • Winkels
  • Bedrijfspanden met huurstroom
  • Overig commercieel vastgoed

We voorzien met ons portal vooral in een behoefte die ontstaat bij panden waar geen woonbestemming op rust. Financieringen daarvoor worden nu beter realiseerbaar.

Contact leggen over uw financiering van onroerend goed

Wilt u meer weten over e mogelijkheden die u vindt via NewFunding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon. U bereikt ons met een e-mail aan contact@newfunding.nl. Bellen kunt u met 085 0293829. NewFunding? Uw online platform voor financiering onroerend goed.

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: