Financiering verhuurd onroerend goed

Vastgoed financieren met crowdfunding

Financiering van verhuurd onroerend goed nodig? Daar kunt u uitstekend voor terecht op het online platform van NewFunding. Wij zijn opgericht voor en door vastgoedprofessionals. De financiering van onroerend goed bleek de laatste jaren te stagneren. Dit werd veroorzaakt door de strategische visie van de grootbanken. Deze kozen steeds vaker voor de financiering van onroerend goed dat een woonbestemming heeft. De keuzes voor verhuurd onroerend goed door de reguliere banken werd ingegeven door de analyse dat dit meer rendement en minder risico oplevert. Heeft u zelf verhuurd onroerend goed? Heeft u moeite bij het verkrijgen van een financiering hiervoor? Omdat het verhuurd geen woonbestemming heeft? Dan is het wellicht tijd voor u om naar alternatieven op zoek te gaan. Zo’n alternatief zou crowdfunding kunnen zijn. Dit wordt u geboden door NewFunding. Wij brengen op ons platform online de financiering naar vraag en aanbod in onroerend goed samen. We bieden u de mogelijkheid om via NewFunding ook uw onroerend goed voor financiering in aanmerking te laten komen.

Uitgelichte Projecten

Blauwdruk voor de inrichting van interne processen

Financiering verhuurd onroerend goed

Bij de opzet van NewFunding zijn we uitgegaan van een blauwdruk van de grote banken. Deze blauwdruk heeft betrekking op de inrichting van de interne processen. Daarbij is rekening gehouden met de achtergrond van een flink aantal mensen in ons team. Zij werkten eerder voor de Nederlandse grootbanken en kennen het klappen van de zweep.

Bij het analyseren van een te verwachte rendement en het in kaart brengen van de risico’s bij investering in een (verhuurd) object gebruiken we NF Creditscore. NF Creditscore is een betrouwbare methodiek die zorgt voor inzicht en overzicht. Als investeerder heeft u hiermee een goed beeld van uw kansen op succes en zijn uw risico’s in kaart gebracht. Als geldnemer weet u waar u aan toe bent. Het biedt u de basis voor de komende wederzijdse samenwerking middels crowdfunding.

Crowdfunding voor deze panden komen in aanmerking

  • Winkels
  • Kantoren
  • Zorgvastgoed
  • Panden met huurstroom
  • Overige commerciële bedrijfsruimten

Meer weten over de mogelijkheden in financiering verhuurd onroerend goed

U bereikt NewFunding telefonisch door te bellen met 085 0293829. U bereikt ons ook via een e-mail aan contact@newfunding.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vraag te beantwoorden. Bijvoorbeeld als het gaat om de mogelijkheden bij financiering van verhuurd onroerend goed.

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: