Financiering zakelijk

Online portal voor zakelijke financieringen met crowdfunding

Wilt u een financiering zakelijk aanvragen of verlenen? Zoekt u onroerend goed om in te investeren? Of bent u wellicht op zoek naar een zakelijk geldschieter die uw financiering op zich wil nemen? Dan vindt u vraag en aanbod in commercieel vastgoed om in of voor te financieren bij NewFunding. Wij zijn een online platform voor en door vastgoedprofessionals. Wij bieden u als ondernemer de mogelijkheid om de financiering van uw object zakelijk aan te bieden voor crowdfunding op ons online portal. Heldere voorwaarden en transparante tarieven. We zijn in 2016 gestart en richten ons op zowel financiering door investeerders als op het aanbod in zakelijk vastgoed. Daarmee voorzien we in een behoefte die voorheen onvoldoende bestond. Steeds meer ondernemers zochten weliswaar hun heil in crowdfundingplatforms, maar vonden geen gericht portal voor vraag en aanbod. Daar voorziet NewFunding nu dus wel in. Bekijk de mogelijkheden online of neem contact met ons op voor uw financiering in of voor zakelijk vastgoed.

Uitgelichte Projecten

Zakelijk is financiering soms lastig

De grootbanken volgen een andere strategie dan een aantal jaren geleden. Toen kon u voor uw bedrijfspand vaak nog gewoon een reguliere lening afsluiten. Inmiddels hebben de grote Nederlandse banken veelal gekozen voor investeringen in panden die een woonbestemming hebben. Die woonbestemming is natuurlijk lang niet altijd van toepassing. financiering zakelijkHeeft u een financiering nodig voor een pand dat zakelijk door de bank afgewezen wordt om in te investeren? Dan hebben we bij NewFunding middels crowdfunding de ideale oplossing. Schrijf u in en bied uw beleggingsobject via ons aan om te laten financieren. Wellicht heeft u al binnen korte tijd succes en heeft ook u middels crowdfunding de juiste investeerders gevonden.

5 Redenen om via NewFunding te investeren

  • Betrouwbaar advies over uw investeringswensen
  • Goed rendement
  • Risicodekking middels zekerheidstellingen
  • Risico’s en rendement in beeld gebracht met NF Creditscore
  • Ervaren team van vastgoedprofessionals om u te adviseren

Meer weten over uw financiering zakelijk in vastgoed?

Neem daarover contact op met de medewerkers van NewFunding. U kunt ons bereiken door het sturen van een e-mail aan contact@newfunding.nl. U kunt ons ook bellen op telefoonnummer 085 0293829. Wij geven u een deskundig antwoord en een gedegen advies. Wellicht heeft u dan binnenkort ook succes bij uw financiering in of voor zakelijk vastgoed.

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: