Financiering zorgvastgoed

Investeringen gevraagd en geboden voor zorginstellingen

De financiering van zorgvastgoed. Een onderwerp dat speelt bij zowel investeerders als geldnemers. Vraag en aanbod in vastgoed, zoals zorgvastgoed, wordt samengebracht door NewFunding. Wij zijn opgericht voor en door vastgoedprofessionals. Sinds 2016 bieden wij een portal waar vraag en aanbod voor de financiering van vastgoed wordt gepresenteerd. Ons platform is bedoeld voor bedrijven en personen die een investering zoeken. De andere groep zijn de investeerders zelf. De basis van ons concept wordt gevormd door crowdfunding. Dit fenomeen is inmiddels op steeds grotere schaal toegepast. Bij onroerend goed zonder woonbestemming was er voor de komst van NewFunding echter nog geen goede manier om gericht op deze manier met crowdfunding bezig te kunnen zijn. Wilt u kennismaken met de werkwijze van NewFunding? Bekijk dan de mogelijkheden voor financiering rechtstreeks via het online platform of bel of e-mail ons voor meer informatie.

Uitgelichte Projecten

Werken zoals de grote banken

Bij NewFunding brengen we rendement en risico van uw financiering zorgvuldig in kaart. Daarbij gebruiken we NF Creditscore. Deze methode geeft u goed inzicht in de risico’s en rendementen van uw financiering. Voor een betrouwbaar beeld om te investeren in bijvoorbeeld zorgvastgoed is dit uiteraard zeer belangrijk. De werkwijze van de interne processen bij NewFunding is conform die van de banken. Bij het investeren in zorgvastgoed hanteren we de regels en procedures als u mag verwachten van een professionele partij op het gebied van vastgoed en bancaire zaken.

Investeren in zorgvastgoed maakt meer mogelijk

financiering zorgvastgoedNaast het feit dat uw financiering van zorgvastgoed een goed rendement op kan leveren draagt u ook bij aan de mogelijkheden om de kwaliteit in de zorg (nog) beter te maken. Denk bijvoorbeeld aan de volgende onderwerpen:

  • Verbeterde solvabiliteit in de zorginstelling
  • Meer personeelsleden voor meer tijd aan individuele zorgverlening
  • Aankoop medische apparatuur
  • Investering in logistieke middelen
  • Kwaliteitsverbetering in brede zin door gerichte investeringen

Deze onderwerpen vormen voor u als investeerder wellicht de basis om juist te kiezen voor een investering in zorgvastgoed. Naast een te verwachten rendement op uw financiering natuurlijk We vertellen u hier bij NewFunding graag meer over. U vindt onze contactgegevens onderstaand.

Meer informatie over financiering zorgvastgoed

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om te investeren in de zorgsector? Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in vraag en aanbod van vastgoed? Neem dan met een e-mail contact op met NewFunding. Gebruik hiervoor het e-mailadres contact@newfunding.nl. U kunt ons uiteraard ook bellen. Ons telefoonnummer is 085 0293829. Graag vertellen we u dan meer over de mogelijkheden bij financiering zorgvastgoed.

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: