Hypotheek bedrijfspand

Zekerheid voor investeerders in uw onroerend goed

Een hypotheek op uw bedrijfspand? Is uw bedrijfsruimte niet bestemd voor wonen? Dan is de kans aanwezig dat uw hypotheek door de reguliere banken niet zal worden verstrekt. De banken hebben de afgelopen jaren hun strategie aangescherpt. Veelal wordt gekozen voor investeringen en verstrekking van een hypotheek op panden die een woonbestemming hebben. Een bedrijfspand waar dit niet op van toepassing is geldt bij de banken als meer risicovol. Daarnaast wordt meer continuïteit verwacht van een bedrijfspand met woonbestemming. Vanuit de visie van de banken is deze kijk op een soort bedrijfspand te billijken. Het laat intussen ondernemers wel nadenken over alternatieve manieren om hun bedrijfsruimte te financieren. Daarbij biedt NewFunding u wellicht de gelegenheid om middels crowdfunding toch aan financiële middelen te komen. Voor u als investeerder is het vaak een uitgelezen mogelijkheid om te investeren en daar een mooi rendement uit te halen.

Uitgelichte Projecten

De werkwijze van NewFunding

Bij NewFunding beschikken we over een team van specialisten op het gebied van vastgoed. De teamleden beschikken veelal ook over ruime ervaring bij de grote Nederlandse banken. Van deze ervaring is binnen NewFunding gebruikgemaakt. Wij volgen op het gebied van interne processen namelijk dezelfde werkwijze als die van de banken. Deze geldt als solide en betrouwbaar als het gaat om veiligheid en inventarisatie van investeringsrisco’s. Voor het in beeld brengen van uw risico en rendement als investeerder maken we gebruik van NF Creditscore. Ook als geldnemer haalt u hier een betrouwbaar beeld uit. U weet altijd precies waar u als geldnemer aan toe bent. Uw rechten en plichten worden nauwkeurig omschreven. Vaak maakt hier ook een (tweede) hypotheek op uw bedrijfspand deel van uit.

hypotheek bedrijfspandWelke bedrijfsruimte is geschikt voor het portal?

Het ene bedrijfspand is meer geschikt voor financiering en hypotheek dan het andere. Via het online platform van NewFunding zijn de volgende soorten bedrijfsruimte het meest geschikt voor vraag en aanbod:

  • Bedrijfsruimte met huurstroom
  • Winkels met goede prognose
  • Kantoor bedrijfspand
  • Zorgvastgoed
  • Overige commerciële bedrijfsruimte

De hypotheek op uw bedrijfspand bespreken met NewFunding?

Wilt u meer weten over de manier waarop een hypotheek kan worden gebruikt in relatie tot het aangaan van een overeenkomst met crowdfunding? Neem dan contact met NewFunding door een e-mail te sturen. Gebruik voor uw vraag over een dergelijke hypotheek het e-mailadres contact@newfunding.nl. U bereikt ons ook op telefoonnummer 085 0293829. Wij helpen u met uw vragen en mogelijkheden bij een hypotheek op een bedrijfspand.

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: