Hypotheek voor Beleggingspand

Uw hypotheek voor een beleggingspand snel gevonden

Zoekt u een hypotheek voor een beleggingspand? Sluit uw zakelijke hypotheek af bij NewFunding. Wij bieden zekerheid en betrouwbaarheid. Voor zowel particulieren als vastgoedspecialisten bieden wij ondersteuning. Met onze jarenlange ervaring werken wij samen met vermogensbeheerders, vastgoedprofessionals en financieel specialisten. Wij voldoen geheel aan de AFM eisen. De Stichting Toezicht NewFunding biedt hier controle toe. Wij bieden u zekerheid door onze betaalstromen uit te besteden aan Intersolve Payments. Zij werken middels het e-wallet betaalprincipe en vallen onder controle van de Nederlandse bank. Meer weten over een hypotheek voor uw beleggingspand? Lees verder.

Uitgelichte Projecten

Een hypotheek voor uw beleggingspand, hoe werkt dit?

Maakt u de keuze voor NewFunding, dan kunt u meteen zakelijke hypotheken financieren. Zo heeft u als investeerder voorrang op een hypotheek, alsmede op het onderpand en vastgoed. Uw investering is hiermee minder risicovol. Wij bieden tevens een aantrekkelijk rendement, welke kan oplopen tot 10% per jaar. De lening is tevens kortdurend, waardoor uw geld snel terugverdient is. Middels ons online platform investeert u eenvoudig in een hypotheek voor uw beleggingspand. U vult eerst uw persoonsgegevens in, waarna het proces geheel met u doorlopen wordt. Als de crowdfunding van het zakelijke pand succesvol is, hoeft u geen werk meer te verrichten. NewFunding zorgt voor de aflossing, alsmede het innen van de rente en de administratie. Stichting Toezicht NewFunding zal hierbij de panden, evenals de verzekeringen controleren.

Hypotheek voor uw beleggingspand, stap voor stap

Als u een beleggingspand op het oog heeft, vindt eerst de bezichtiging plaats. Hierbij brengen wij een volledig verslag aan u uit van de huuropbrengsten welke wij berekend hebben en de woningopname. Tevens geven wij advies omtrent de verbouwing. Dit bevat informatie omtrent de kosten en het rendement. Tevens onderhandelen wij over de koopprijs van het beleggingspand. Via ons online platform kunt u vervolgens vrij gemakkelijk een hypotheek voor uw beleggingspand vinden.

Ja, ik zoek een hypotheek voor mijn beleggingspand

U zoekt direct een hypotheek voor uw beleggingspand? Neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat wij u snel van dienst kunnen zijn. U kunt telefonisch contact opnemen via: 085-0293829. Heeft u liever contact via de mail? Dan mailt u naar info@newfunding.nl. Een hypotheek voor uw beleggingspand vindt u zo via NewFunding!

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: