Hypotheek Zakelijk Pand

Uw hypotheek voor uw zakelijke pand snel geregeld

Hypotheek voor uw zakelijke pand nodig? Sluit uw zakelijke hypotheek af bij NewFunding. Wij bieden zekerheid en betrouwbaarheid. Of u nu particulier bent of vastgoedspecialist, wij staan voor u klaar. Wij hebben jaren ervaring en werken samen met financieel specialisten, vermogensbeheerders en vastgoedspecialisten. Onze organisatie voldoet geheel aan de AFM eisen. Hier ziet de Stichting Toezicht NewFunding op toe. Tevens bieden wij zekerheid door onze betaalstromen uit te besteden aan Intersolve Payments. Zij hanteren het e-wallet betaalprincipe en vallen onder controle van de Nederlandse bank. Wij vertellen u graag meer over het afsluiten van een hypotheek voor uw zakelijke pand.

Uitgelichte Projecten

Een hypotheek voor uw zakelijke pand afsluiten, hoe werkt dit?

Kiest u voor NewFunding dan kunt u direct zakelijke hypotheken financieren. Dit maakt dat u als investeerder het eerste recht heeft op een hypotheek, alsmede het onderpand en het vastgoed. Dit maakt dat uw investering minder risicovol is. U geniet bij ons van een zeer aantrekkelijk rendement die kan oplopen tot 10% per jaar. Ook de lening is kortdurend, wat maakt dat u uw geld snel terugverdient. Via ons online platform kunt u makkelijk in een hypotheek voor uw zakelijke pand investeren. Het eerste wat u doet is uw persoonsgegevens invullen, waarna wij het proces met u nalopen. Is de crowdfunding van uw zakelijke pand succesvol, dan hoeft u geen werk meer te verrichten. NewFunding draagt zorg voor de aflossing, de administratie en int de rente. Stichting Toezicht NewFunding controleert hierbij de verzekeringen, alsmede de panden.

Hypotheek voor uw zakelijke pand, stap voor stap

Heeft u een zakelijk pand op het oog, dan zal eerst de bezichtiging plaatsvinden. Wij brengen hierbij een volledig verslag aan u uit van de woningopname en huuropbrengsten die wij hebben berekend. Ook geven wij advies omtrent de verbouwing. Dit bevat informatie omtrent het rendement en de kosten. Ook over de koopprijs van het beleggingspand kunnen wij onderhanden. Middels ons online platform kunt u vervolgens eenvoudig een hypotheek voor uw zakelijke pand vinden. Bel ons gerust voor meer informatie.

Ja, ik zoek een hypotheek voor mijn zakelijke pand

U zoekt direct een hypotheek voor uw zakelijke pand? Neem dan meteen contact met ons op, zodat wij u snel van dienst kunnen zijn. U kunt telefonisch contact opnemen via: 085-0293829. Heeft u liever contact via de mail? Mailt u dan gerust naar info@newfunding.nl. Een hypotheek voor uw zakelijke pand heeft u via NewFunding zo gevonden!

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: