Investeren in onroerend goed

Investeren in onroerend goed bij NewFunding

wilt direct investeren in onroerend goed? Uw investering is bij NewFunding in goede handen. Wij garanderen zekerheid en betrouwbaarheid. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in huis. Wij zorgen ervoor dat zowel particulieren als vastgoedprofessionals kunnen investeren in onroerend goed. Hiertoe bieden wij diverse mogelijkheden. Wij hebben een samenwerking met vermogensbeheerders, vastgoedprofessionals en financieel specialisten. U krijgt, naast het rendement dat een investering u oplevert, ook veel vrijheid. Uw portefeuille kunt u geheel zelf samenstellen. Wij voldoen aan de meest recente AFM eisen. Dit wordt gecontroleerd door de Stichting Toezicht NewFunding. Aan Intersolve Payments besteden wij onze betaalstromen uit. Zij staan onder toezicht van de Nederlandse bank en hanteren een e-wallet betaalprincipe. Wilt u meteen investeren in onroerend goed? Neem dan contact op.

Uitgelichte Projecten

Hoe werkt investeren in onroerend goed?

Wanneer u gaat investeren in onroerend goed, loopt uw investering minimaal 5 jaar door. U behaalt direct rendement uit de exploitatie van uw investering. Ook wanneer het vastgoed verkocht wordt. Deze combinatie maakt een risico-rendementsprofiel tussen aandelen en obligaties mogelijk. Het directe en indirecte rendement worden tevens gecorrigeerd voor inflatie, wat uw investering ten goede komt. U kunt investeren in onroerend goed, zoals winkels, kantoren en woningen. In elke sector is sprake van marktontwikkeling, wat u in acht dient te houden bij het opstellen van de portefeuille.

Wat kan NewFunding voor u betekenen?

Door te investeren in onroerend goed via NewFunding, kunt u rechtstreeks zakelijke hypotheken financieren. Als investeerder heeft u als eerste recht op een hypotheek, het onderpand en het vastgoed. Dit maakt investeren minder risicovol. U profiteert tevens van een aantrekkelijk rendement, wat tot 10% per jaar kan oplopen. Ook uw lening loopt kort door, waardoor u uw geld snel terug zal verdienen. Wij bieden een online platform, waar u eenvoudig in zakelijke hypotheken investeert. Na invoering van uw persoonsgegevens, lopen wij het proces met u door. Is de funding van het project succesvol, dan hoeft u niets meer te doen. Wij verzorgen de aflossing en de administratie en innen de rente voor u. Stichting Toezicht NewFunding controleert hierbij het onderhoud van de verzekeringen en panden.

Investeren in onroerend goed? Neem nu contact op

Heeft u interesse om te investeren in onroerend goed? Neem dan meteen contact op met NewFunding. U kunt ons bereiken middels:085-0293829. Heeft u liever contact via de mail? Dan mailt u naar info@newfunding.nl. Investeren in onroerend goed doet u veilig en snel bij NewFunding!

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: