Investeren in Vastgoed

Investeren in vastgoed bij NewFunding

Investeren in vastgoed? Uw investering is bij NewFunding in goede handen. Wij garanderen zekerheid en betrouwbaarheid. NewFunding heeft jarenlange ervaring in huis en is opgericht zodat zowel particulieren als vastgoedprofessionals kunnen investeren in vastgoed. Of dit nu met weinig geld of veel geld is, wij bieden diverse mogelijkheden. Ons team werkt samen met vastgoedprofessionals, financieel specialisten en vermogensbeheerders. Buiten het rendement dat een investering u zal opleveren, geeft investeren u ook veel vrijheid. Zo is het mogelijk geheel uw eigen portefeuille samen te stellen. Bij ons is zekerheid gegarandeerd. Wij voldoen aan de meest recente AFM eisen. Alle controles worden door de Stichting Toezicht NewFunding uitgevoerd. Hierbij worden onze betaalstromen uitbesteed aan Intersolve Payments, welke onder toezicht van de Nederlandse bank staat. Zij maken gebruik van het e-wallet betaalprincipe. Wij vertellen u graag meer over investeren in vastgoed bij NewFunding.

Uitgelichte Projecten

Wat is investeren in vastgoed?

Wanneer u wilt investeren in vastgoed, loopt uw belegging minimaal 5 jaar door. U behaalt hiermee direct een rendement uit de exploitatie van uw investering. Ook wanneer het vastgoed verkocht wordt. Deze combinatie maakt een risico-rendementsprofiel mogelijk, welke tussen obligaties en aandelen ligt. Het goede nieuws is dat het directe en indirecte rendement gecorrigeerd zal worden voor inflatie, wat gunstig is voor uw investering. U kunt investeringen in diverse sectoren doen, zoals kantoren, woningen en winkels. In elke sector is er sprake van marktontwikkeling. Houdt u hier dan ook rekening mee bij het samenstellen van de beleggingsportefeuille.

Hoe werkt investeren bij NewFunding?

Investeren in vastgoed bij NewFunding is zeer eenvoudig. Bij ons kunt u rechtstreeks zakelijke hypotheken financieren. U heeft als investeerder als eerste recht op de hypotheek, het vastgoed en het onderpand. Dit maakt het investeren in aandelen minder risicovol. U zult tevens een aantrekkelijk rendement ontvangen, wat tot 10% per jaar kan oplopen. De looptijd van uw lening is kortdurend, waardoor uw geld snel terug verdiend is. Via ons online platform kunt u eenvoudig investeren in zakelijke hypotheken. Nadat u uw persoonsgegevens heeft ingevoerd, zal u geheel verder begeleidt worden in het proces. Is de funding van een project succesvol, dan hoeft u geen stappen meer te zetten. NewFunding zorgt voor het innen van de rente, de aflossing en de administratie. De Stichting Toezicht NewFunding controleert tevens het onderhoud van de panden en verzekeringen.

Ja, ik wil investeren in vastgoed

Wilt u ook investeren in vastgoed? Neem dan meteen contact met ons op. U kunt ons bereiken via: 085-0293829. Heeft u liever contact via de mail? Dan mailt u naar info@newfunding.nl. Investeren in vastgoed doet u veilig en snel bij NewFunding!

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: