Investeren

NewFunding maakt investeren toegankelijk

Bij NewFunding investeert u direct in zakelijke hypotheken met het vastgoed als onderpand. Hierdoor is investeren veiliger dan bij aandelen of obligaties.

Investeren in vastgoed via NewFunding

Hoe werkt het?

Stap 1

Maak een account aan

Om te beginnen met investeren bij NewFunding, dient u uw persoonsgegevens en e-mailadres in te voeren om een account aan te maken. Door deze gegevens te verstrekken, kan NewFunding u begeleiden bij het verdere proces.

Stap 2

Doorloop alle stappen

Als u uw gegevens heeft ingevoerd, dan doorloopt u de stappen om een persoonlijke wallet aan te maken bij Intersolve Payments. Dit is een elektronische portemonnee waarin u uw investeringen kunt beheren en waar de rente en aflossing naar toe worden overgemaakt. Intersolve Payments is een elektronische geldinstelling onder toezicht van De Nederlandsche Bank, dus uw geld is in veilige handen.

Stap 3

Zorgeloos investeren

Na succesvolle funding van een project hoeft u zelf niets te doen. NewFunding int de rente en aflossing voor u en voert de administratie. Daarnaast controleert Stichting Toezicht NewFunding, de stichting die uw hypotheekrechten bewaakt, het onderhoud van de panden en bijvoorbeeld de dekking gelet op de verzekeringen. Zo kunt u veilig en zorgeloos investeren in vastgoed met een aantrekkelijk rendement en veel zekerheid.

Risicobeheer

NewFunding heeft een uitgebreid risicobeheerbeleid opgesteld om de geldschieters en investeerders transparantie te bieden en tegelijkertijd een weloverwogen afweging te maken tussen het rendement en risico van financieringsprojecten. Om deze doelen te bereiken, voert NewFunding een grondige controle uit op vier belangrijke aandachtsgebieden en stellen wij eisen aan de eigen inbreng van de geldnemer.