Tarieven lenen

Transparante en competitieve tarieven.

Wij adviseren u om persoonlijk contact op te nemen met een van onze accountmanagers om uw leningaanvraag in detail te bespreken en te kijken welke financieringsoplossing het beste bij uw specifieke situatie past.

Onze vernieuwde website gaat binnenkort live. Dat vieren we met verlaagde tarieven! Deze gelden voor heel 2023!

Onderzoek en plaatsingsfee:
Aanmaak projectinformatie:

€ 199,–  /  795,– (eenmalig)

GRATIS

Kredietbeoordeling

€ 199,–

GRATIS

Publicatie en contractkosten

€ 795,–

GRATIS

Beheer:
Beheerkosten lening dossier: 0,95% 0,75% per jaar van de verstrekte hoofdsom van de geldlening, maandelijks te verrekenen
Succesfee:
Van € 100.000,– tot € 2.500.000,– vanaf 2,5% 1,5% eenmalig, afhankelijk van de complexiteit van het project, met een minimum van € 2.500,–
Projecten boven de € 2.500.000,– worden uitsluitend in overleg met de juridische dienst van NewFunding BV,en instemming van de Stichting Toezicht NewFunding en uitsluitend op basis van een gepersonaliseerde offerte geplaatst.

Algemeen:

Alle bedragen dient u te vermeerderen met BTW. Overige kosten (o.a. taxatie door NRVT Register-Taxateur, notaris) komen voor rekening van Geldnemer. Meer lezen over de kosten voor de investeerder ? Disclaimer: Deze tarieven zijn in eerste aanleg vastgesteld op basis van een grootschalig onderzoek en een gedegen marktverkenning. Mochten de omstandigheden alsmede de perceptie van de directie van NewFunding BV en/of van het Bestuur van Stichting Toezicht NewFunding dusdanig wijzigen dan worden wijzigingen voorbehouden om e.e.a. marktconform op een voor de directie en/of bestuur conveniërende wijze aan te passen rekening houdende met de door AFM gewenste transparantie en voorschriften.