Leningsvormen

Op maat financieren met persoonlijk contact.

Wij adviseren u om persoonlijk contact op te nemen met een van onze accountmanagers om uw leningaanvraag in detail te bespreken en te kijken welke financieringsoplossing het beste bij uw specifieke situatie past.

soorten leningen

NewFunding biedt een verscheidenheid aan standaard oplossingen voor financiering, enkele voorbeelden daarvan zijn hieronder opgesomd. Onze ervaring heeft ons geleerd dat elke financieringsvorm enig maatwerk vereist. Om deze reden passen wij altijd maatwerk toe.

Een bullet lening is een type lening waarbij u alleen rente betaalt tijdens de looptijd, en de aflossing in één keer aan het einde van de looptijd plaatsvindt. Dit kan interessant zijn voor investeerders met korte termijn financieringsbehoeften.

Een lineaire lening van NewFunding heeft vaste termijnen van rente en aflossing. Rente wordt berekend over de nog openstaande hoofdsom, dus de lasten zijn in het begin hoog, maar verminderen na verloop van tijd. Dit biedt bescherming tegen renteverhogingen.

Bij een annuïtaire lening betaalt u maandelijks rente en aflossingen. De rente wordt steeds lager omdat het bedrag waarover rente betaald moet worden, steeds kleiner wordt. Het aflossingsbedrag wordt hoger, terwijl het totaalbedrag maandelijks gelijk blijft.