Altijd een oplossing om een bedrijfspand te kopen

NewFunding biedt de mogelijkheid een bedrijfspand te kopen

Een eigen bedrijfspand kopen is niet voor iedere beginnende ondernemer weggelegd. Het is namelijk een flinke investering die u in de eerste fase van uw onderneming wellicht nog niet kunt maken. Gelukkig zijn er altijd oplossingen om een bedrijfspand te kopen. Bij NewFunding bieden we de mogelijkheid om een bedrijfspand te kopen via crowdfunding. Ook wanneer u wilt beginnen met investeren in zakelijk vastgoed, kunt u bij NewFunding voor een laag bedrag beginnen. Wij vertellen er in dit blog meer over.

Waarom een bedrijfspand kopen?

Waarom is het eigenlijk nodig om een bedrijfspand te kopen wanneer u gaat beginnen als ondernemer. U kunt toch ook gewoon een pand huren? Dat klopt, maar als koper profiteert u van flinke voordelen. Ten eerste staat de rente al tijden historisch laag, wat betekent dat u dit gaat merken op uw spaarrekening. In sommige gevallen gaat het zelfs om een negatieve rente op het spaargeld. Mensen zijn dus steeds vaker op zoek naar manieren om hun spaargeld te investeren. Daar kunt u van profiteren. Alternatieve financierders, zoals NewFunding, kunnen in uw pand investeren. De maandlasten zijn dan in de meeste gevallen lager dan wanneer u huurt. Uw bedrijfspand betaalt u tijdens uw ondernemende leven af. Wanneer het bedrijfspand afbetaald is, is het extra vermogen wat u in de toekomst kunt verhuren als extra inkomstenbron. Met een eigen bedrijfspand heeft u nog een leuk potje voor later.

Investeren in zakelijk vastgoed via crowdfunding

Bij NewFunding maken we het financieren van zakelijk vastgoed voor iedereen makkelijk. U kunt als ondernemer bij ons terecht voor het financieren van een pand voor uw onderneming. Investeren gaat dan via crowdfunding. Verschillende investeerders kunnen bijleggen aan uw bedrijfspand. Investeren kan bij NewFunding al vanaf 500 euro. Wanneer u juist wilt investeren in zakelijk vastgoed, kunt u bij ons terecht voor verschillende projecten. Zo kunt u uw investering dus ook verdelen. Bekijk online hier op de site de mogelijkheden, of neem contact op voor meer informatie.

Wat NewFunding voor u betekent

Wilt u precies weten wat NewFunding voor u kan betekenen op het gebied van het kopen van een bedrijfspand? Neem dan gerust contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. We zijn ook telefonisch bereikbaar via 085-0293829 of per mail via info@newfunding.nl.

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: