CrowdMentor

CrowdMentor®

NewFunding werkt samen met CrowdMentors. Dit zijn zorgvuldig geselecteerde intermediairs die kennis hebben van de gehele intake procedure van NewFunding en hierdoor geldnemers kunnen ondersteunen bij de financieringsaanvraag. Een CrowdMentor biedt hiermee een unieke mogelijkheid om in het traditionele Crowdfunding model ideeën te kunnen delen en input te genereren.

Waarom een CrowdMentor?

Middels de begeleiding van een CrowdMentor wordt een aanvraag eenvoudiger en zorgt het voor prettig klantcontact. Veelal is de CrowdMentor lokaal verankerd, kent de dossiers en de regio. Tevens helpt de CrowdMentor het benodigde “Know-Your-Customer-traject” eenvoudiger te maken omdat Geldnemers en CrowdMentors elkaar vaak al jaar en dag kennen. Voor NewFunding is het prettig om een volwaardig dossier aangeleverd te krijgen met een reële scoringskans.

Hoe word ik CrowdMentor ?

Om in aanmerking te komen als CrowdMentor dient u te beschikken over een financiële achtergrond in combinatie met relevante werk/financiering ervaring in de vastgoedsector. Na een persoonlijk kennismakingsgesprek met NewFunding en bij gebleken geschiktheid gaat u een samenwerkingsovereenkomst aan waar een aantal werkafspraken worden vastgelegd.

NewFunding kent meerdere intake vormen. Zo kijken wij ernaar uit informatie te ontvangen via het kanaal van www.capsearch.com  of van bijvoorbeeld Fyndoo. Ook maatwerk om dossiers digitaal te vullen middels een API is mogelijk. Neem hiertoe gerust contact met ons op om eventuele vragen of onduidelijkheden nader af te stemmen. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Voor meer informatie, neem contact op met

NewFunding B.V.
WTC Arnhem-Nijmegen
6811 KS Arnhem
Telefoon 0800-6393863464
Email info@newfunding.nl

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: