De mogelijkheden voor het financieren van uw eerste beleggingspand

Beleggingspand financieren met eigen geld

Veel nieuwe investeerders denken dat het veel van hun eigen geld kost om in een eerste vastgoedbelegging te investeren. Niet is minder waar. Natuurlijk heeft u wat geld nodig als u wilt investeren in onroerend goed, maar bij New Funding bepaalt u zelf hoeveel dat is. We vertellen we u graag meer over beleggen in vastgoed en wat u daar daadwerkelijk voor nodig heeft. Lees dit artikel om aan de slag te gaan!

Het platform van New Funding

Een beleggingspand financieren met eigen geld? Dat kan! Het platform van New Funding biedt u de mogelijkheid om zakelijke hypotheken direct te financieren. Als belegger krijgt u het eerste recht op een hypotheek, het onroerend goed is dan het onderpand. Dit maakt beleggen veel minder risicovol in vergelijking met bijvoorbeeld aandelen kopen. Daarnaast ontvangt u een aantrekkelijk rendement dat kan oplopen tot 10% per jaar. De looptijden van de leningen zijn meestal kortlopend, zodat u snel uw geld terug kunt krijgen.

Simpel én veilig

Een beleggingspand financieren met eigen geld is eenvoudig te realiseren met New Funding. Na het invoeren van uw persoonlijke gegevens wordt u door de verdere stappen geleid om een persoonlijke elektronische portemonnee aan te maken bij Intersolve Payments, een elektronischgeldinstelling onder toezicht van De Nederlandsche Bank. Heeft u een beleggingspand gevonden waarin u wilt investeren? Dan hoeft u niets te doen. New Funding int de rente, de aflossingen en verzorgt de administratie voor u. Daarnaast bewaken wij uw hypotheekrechten en het onderhoud van de woningen en verzekeringen.

Kosten voor de investeerder

Het New Funding platform biedt u de mogelijkheid om direct of achteraf te betalen. Bij achteraf betalen hoeft u uw beloofde investering niet direct over te maken. Pas als de hoofdsom door alle kredietverstrekkers volledig is toegezegd, ontvangt u het verzoek om het toegezegde bedrag over te maken. De registratie, contractkosten, en de Helpdesk Live Chat zijn altijd gratis bij New Funding. Wel rekenen wij een kleine vergoeding van 0,75% per jaar over het belegde bedrag. Hiermee worden de hypotheekrechten beheerd, het onderhoud van de panden bewaakt en het rente- en aflossingproces bewaakt.

Bespreek uw mogelijkheden met New Funding

Bent u benieuwd naar de financiële mogelijkheden voor uw eerste beleggingspand? Wij helpen u graag. Met crowdfunding kunt u nog verder gaan met uw investeringsdoelen en ambities. Neem gerust contact op met New Funding voor meer informatie over beleggen in vastgoed. Wij zijn bereikbaar via 085-0293829 of per mail via info@newfunding.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: