Dit moet u weten over een bedrijfspand hypotheek

Een bedrijfspand hypotheek

Bent u op zoek naar een hypotheek voor een bedrijfspand? Veel ondernemers twijfelen tussen huren en kopen. Wilt u een bedrijfspand kopen, dan kunt u een zakelijke hypotheek afsluiten. Dit is een zakelijke lening om een bedrijfspand te kopen of verbouwen. Voor veel ondernemers is dit een mooie uitkomst, omdat zij niet de middelen hebben om het zelf te betalen. Via het platform van New Funding vindt u eenvoudig investeerders voor uw bedrijfspand. In dit artikel vertellen wij u wat u moet weten over een bedrijfspand hypotheek.

               

Verschillende redenen om een zakelijke hypotheek te nemen

Er zijn verschillende redenen om als ondernemer te kiezen voor een zakelijke hypotheek. Vaak is de reden dat het bedrijf gegroeid is en dat ondernemers daarom een groter bedrijfspand zoeken. Daarnaast zijn er ondernemers die een zakelijke hypotheek afsluiten, omdat zij als belegger willen investeren in commercieel vastgoed.

Alleen wanneer uw onderneming stabiel is

Het is goed om u te realiseren dat het voor sommige ondernemers wel goed is om een zakelijke hypotheek af te sluiten, en voor sommige ondernemers niet. Wanneer u erover denkt om een hypotheek voor een bedrijfsruimte af te sluiten, dan is het belangrijk om na te gaan of uw onderneming stabiel genoeg is. Een stabiele onderneming is een onderneming die al meerdere jaren winst boekt.

Het verschil met een woonhuishypotheek

Een zakelijke hypotheek is anders dan een woonhuishypotheek. Zo ligt rente bij een hypotheek voor een bedrijfspand bijvoorbeeld hoger dan de rente bij een woonhuishypotheek. De reden hiervoor is dat er minder geldverstrekkers zijn. Daarnaast moet u meer geld betalen voor de risico-opslag.

De criteria van het bedrijfspand

Wilt u de investering rendabel maken? Dan is het belangrijk dat het bedrijfspand aan een aantal criteria voldoet. Deze bedrijfspanden maken de beste kans:

  • Huurstroompanden
  • Winkel op A en A+ locatie
  • Kantoor met geen of weinig omgevingsleegstand
  • Bedrijfsruimte, bijvoorbeeld industrie
  • Commerciële onroerende zaak met goede businesscase

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u als ondernemer interesse in het afsluiten van een bedrijfspand hypotheek? Of bent u een investeerder en wilt u een mooi rendement behalen? New Funding is een online portal waar investeerders en geldnemers voor de hypotheek elkaar vinden. Wilt u meer informatie over de mogelijkheid om uw bedrijfsruimte te laten financieren? Dan bereikt u ons eenvoudig door een mail te sturen naar contact@newfunding.nl of door te bellen naar 085 0293829.

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: