Dit moet u weten over een bedrijfspand hypotheek

De vraag naar bedrijfspand hypotheek blijft

Zoals in vrijwel alle branches heerst er bij veel geldverstrekkers onzekerheid door de corona crisis. De vraag naar bedrijfspand hypotheken is echter stabiel gebleven. Overweegt u als ondernemer een hypotheek af te sluiten voor uw kantoor of bedrijfspand? Dan vertellen wij u graag wat u moet weten over bedrijfspand hypotheken voordat u zo'n hypotheek afsluit. Lees meer in dit artikel.

Uitgelichte Projecten

Meer wegen naar Rome

Is uw bedrijf gegroeid en blijft de lijn stijgen? Gefeliciteerd! U heeft een succesvol bedrijf. Het is niet meer dan logisch dat u dan denkt aan een bedrijfspand hypotheek om uw pand te kunnen kopen. Een succesvolle onderneming hebben is echter niet de enige reden waarom u een bedrijfspand zou kunnen kopen. Ook als vastgoedinvesteerder is het kopen van een bedrijfspand interessant. Dit komt doordat het investeringsrendement doorgaans hoger is dan bij residentieel vastgoed. Wilt u hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

De kleine letters

Er zijn ook enkele kanttekeningen bij het afsluiten van een bedrijfspand hypotheek. Houd er bijvoorbeeld rekening mee dat een bedrijfspand hypotheek alleen zinvol is als uw bedrijf gedurende een lange periode stabiel is. Als u al jaren winst maakt en de stijgende lijn van uw inkomen lijkt nog niet af te vlakken, dan is het een goed idee om uw bedrijfspand in eigendom te nemen. Is dat niet het geval, dan is huren wellicht goedkoper voor u. Daarnaast is een bedrijfspand hypotheek niet hetzelfde als een hypotheek voor een eigen woning. Bij een bedrijfspand hypotheek betaalt u naast rente ook een zogenaamde risicopremie aan de geldverstrekker.

Investeer verstandig

Veel ondernemers hebben moeite met het afsluiten van een hypotheek op het bedrijfspand. Bij NewFunding maken we dit makkelijker door een evenwicht te creëren tussen risico en rendement. Dit doen we met behulp van het programma NF Creditscore: een methode die het risico van financiering van bedrijfsruimtes in kaart brengt. Dit biedt investeerders en leners een betrouwbare basis voor investeringen. Kies voor NewFunding als u een betrouwbare investering wilt realiseren met een goed rendement. Meer informatie? Contacteer ons gerust.

Meer weten?

Heeft uw bedrijfspand financiering nodig of overweegt u als belegger een bedrijfspand hypotheek van NewFunding? Neem voor meer informatie direct contact met ons op. Dat kan via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 085-0293829 of door een mail te sturen naar info@newfunding.nl.

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: