Geld investeren

3 manieren om via NewFunding geld te investeren

Sparen op een spaarrekening levert al jaren niets meer op. Heeft u geld over waarmee u kapitaal zou willen opbouwen? Dan zijn er zijn verschillende opties, zoals: beleggen in aandelen of obligaties, cryptovaluta. Maar heeft u wel eens overwogen om te investeren in vastgoed? Via ons crowdfunding platform kunt u vanaf een bedrag vanaf € 500,- al in vastgoed beleggen. Zo maken wij geld investeren in vastgoed voor iedereen toegankelijk. In dit blog bespreken we drie mogelijkheden om via ons platform in vastgoed te investeren.

Drie goede opties om geld te investeren

Zowel particulieren als investeerders kunnen een mooi rendement halen via ons platform. En hierbij gaat het lang niet altijd om grote bedragen. Wij maken investeren in vastgoed voor iedereen toegankelijk. Hieronder bespreken we drie populaire opties.

1. Beleggingspand kopen

Overweegt u een beleggingspand aan te schaffen voor uw pensioen of als passief inkomen? Wij beschikken over grote kennis van de vastgoedmarkt en hebben altijd de beschikking over de beste panden. Wanneer u aangeeft via ons een beleggingspand te willen kopen, gaan we voor u op zoek naar een geschikt pand. Hierbij ontvangt u een volledig verslag waarin de kosten en het verwachte rendement worden toegelicht. Zodra er onderhandeld is over de aankoopprijs sluit u eenvoudig een zakelijke hypotheek af via ons platform.

2. Beleggen in hypotheek bedrijfspand

Een andere optie is om uw geld te beleggen in één of meerdere bedrijfspanden. Op ons platform is dit al mogelijk vanaf € 500,-. Hoe gaat dit in zijn werk? Vandaag de dag is het voor bedrijven een stuk lastiger om een (tweede) hypotheek voor een bedrijfspand te krijgen bij een bank. Die geven de voorkeur aan panden met een woonbestemming vanwege het lagere risico. Hoe voorkomen bedrijven dan dat ze stil komen te staan? Nou, bijvoorbeeld met crowdfunding via ons platform. Als na uitvoerig onderzoek blijkt dat het bedrijfspand een goede investering is verstrekken wij ze een hypotheek. De leningnemer betaalt hier uiteraard een rentepercentage over en daar kunt u als mede-geldverstrekker van meeprofiteren!

3. Beleggen in commercieel vastgoed

Het moeilijk aan een hypotheek kunnen komen speelt natuurlijk ook een rol bij commercieel vastgoed (vastgoed zonder eigen gebruik als einddoel). Onze specialisten speuren continu naar solide investeringen op dit gebied. Zowel particulieren als professionele investeerders kunnen hier via ons platform van meeprofiteren.

Zelf geld investeren? Neem contact op!

Wilt u geld investeren in vastgoed via ons crowdfunding platform? Of wilt u meer informatie over risico's en rendementen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via dit telefoonnummer 085-0293829 en het volgende e-mailadres contact@newfunding.nl

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: