Goed rendement met een kleine vastgoedbelegging

Beleggen in vastgoed voor iedereen

Als u iets leest over vastgoedbeleggingen denkt u waarschijnlijk meteen aan enorme bedragen en grote investeringen. Maar dat is echt niet altijd het geval. Wist u dat u ook met een kleine vastgoedbelegging al een goed rendement kunt behalen? Dus wilt u gaan beleggen in vastgoed?NewFunding vertelt u meer over hoe u ook met een klein bedrag een goed rendement kunt behalen.

De drempel ligt niet zo hoog!

beleggen vastgoed laag bedragWe weten bij NewFunding dat men vaak denkt aan hoge bedragen bij beleggingen in vastgoed. Tegenwoordig is beleggen in vastgoed echter veel toegankelijker geworden. U financiert bij ons rechtstreeks zakelijke hypotheken en we bieden u de mogelijkheid om te investeren in projecten vanaf een laag bedrag. Dat betekent dat u nu juist heel makkelijk kunt beleggen in vastgoed! Voor zowel bedrijven als particulieren is het een goede manier om extra vermogen op te bouwen.

Een alternatief voor sparen en beleggen

Beleggen in direct vastgoed is een prima alternatief voor beleggen in aandelen. Vastgoedbeleggers profiteren zelfs dubbel door het directe rendement van de huuropbrengst en het indirecte rendement doordat een pand in de komende jaren wellicht in waarde zal stijgen. Dit zorgt voor een constante cashflow en een passieve bron van inkomsten die meerdere jaren zijn voordelen heeft. Het jaarlijks rendement van een vastgoedbelegging kan zelfs oplopen tot maar liefst 10 procent. Uw belegging loopt 5 jaar door, waardoor u direct rendement haalt uit uw investering. En het directe en indirecte rendement wordt gecorrigeerd voor inflatie. Dat is dus zeer gunstig voor uw belegging!

Een kleine stapsgewijze methode

Wees dus niet bang om te starten met investeren met een klein bedrag. U kunt mooie rendementen behalen met een kleine stapsgewijze methode en beperkte bedragen. Zo kunt u de controle houden over of de investering winstgevend is, zonder dat u grote bedragen op het spel zet. En wanneer u zelf de portefeuille kunt samenstellen, zoals bij NewFunding, blijft u helemaal in control!

Rendement met een kleine belegging bij NewFunding

Wilt u ook gaan beleggen in vastgoed? Begin dus met een klein bedrag, dat levert al een mooi rendement op! Zo kunt u makkelijk stapsgewijs starten met beleggen. Wilt u meer weten over hoe u een goed rendement behaalt met een kleine vastgoedbelegging? Neem dan gerust contact op. Dat doet u door te bellen naar 085-0293829, te mailen naar info@newfunding.nl of het formulier hier op de site in te vullen. Wilt u gaan beleggen in vastgoed? Dan behaalt u bij NewFunding ook een goed rendement met een kleine belegging!

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: