Investeren is een vak apart: dit moet u erover weten

Tips & tricks voor investeren

Investeren in vastgoed is een vak apart. Daar begint u niet zomaar de ene op de andere dag mee. Hoewel NewFunding investeren in vastgoed zeer laagdrempelig maakt door te werken met crowdfunding, zult u er toch enige tijd in moeten investeren. Maar wij helpen u daar natuurlijk graag mee! Dat doen we onder andere door persoonlijk advies over investeringsprojecten die voor u geschikt zijn. Maar ook door u te voorzien van meer informatie, zoals deze tips & tricks voor investeren!

Uitgelichte Projecten

Ken de omgeving

Deze tip is eigenlijk zowel letterlijk als figuurlijk bedoeld. Als beginnend investeerder is het belangrijk om de omgeving te leren kennen. Hoe werkt investeren in vastgoed via crowdfunding, en waar moet u rekening mee houden? Hierbij helpt NewFunding u natuurlijk graag. Maar ook letterlijk is het verstandig om de omgeving te kennen: veel investeerders kiezen voor een pand dicht bij huis. Hoe dichter u bij het vastgoed woont, hoe beter u de locatie kent en hoe beter u de situatie kunt inschatten.

Spreid uw investeringen

100% van uw spaargeld op een plek investeren, is niet verstandig. Een gouden regel waar beleggers bij zweren is spreiden. Bij NewFunding is dit heel makkelijk, u kunt namelijk een portefeuille opbouwen van verschillende panden. Dit is laagdrempelig aangezien u al met een laag bedrag in kunt stappen. Investeren is mogelijk vanaf € 500,-. Een ander voordeel is het feit dat zaken als onderhoud, renovatie en andere verbeteringen niet door uzelf geregeld hoeven te worden. Dat scheelt ook in de kosten.

U wordt niet meteen miljonair: houd hier rekening mee

Sommige mensen beginnen met investeren in vastgoed omdat ze denken dat ze er in een mum van tijd miljonair mee worden. Helaas is dit niet het geval. Hier moet u dus vooraf al rekening mee houden. Investeren in vastgoed betekent winst op de lange termijn, niet binnen bijvoorbeeld een maand. Investeren vraagt dus een flinke portie geduld. Maar heeft u dit geduld, dan profiteert u daar uiteindelijk zeker van!

Investeren via crowdfunding

Neemt u ook de grote stap, en begint u met investeren? Via NewFunding is die instap laagdrempelig. Bovendien heeft u in ons altijd een partner die u verder helpt. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken en ontvang persoonlijk advies. Contact opnemen kan altijd via het formulier hier op de site. Maar u kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0293829 of door een mail te sturen naar info@newfunding.nl.

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: