Investeren in vastgoed tijdens corona: juist wel of niet?

Is het nu tijd om te investeren?

Denkt u er al een tijd over om te investeren in vastgoed? Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u er daar nu, door de coronacrisis, erg onzeker over bent. Maar juist nu doen zich voldoende kansen voor om in vastgoed te investeren. NewFunding vertelt er in dit blog alles over.

Uitgelichte Projecten

De impact van de coronacrisis

Op dit moment lijkt het erop dat de impact die de coronacrisis gaat hebben op de economie, vooral van korte termijn gaat zijn. Er wordt verwacht dat we de gevolgen van de crisis ongeveer 1 à 2 jaar gaan voelen. Op dit moment zullen er flinke financiële gevolgen zijn. Bedrijven en landen hebben of krijgen het even moeilijk. Dat betekent nog niet dat het investeren in vastgoed een slecht idee is. Voor een vastgoedbelegger is het nu juist voordelig dat minder mensen een huis durven kopen. Dan heeft u namelijk minder concurrentie. Bovendien zijn de vooruitzichten voor het investeren in vastgoed ook erg goed.

Vooruitzichten voor investeren in vastgoed

De vooruitzichten voor investeren in vastgoed zien er positief uit. De vooruitzichten zijn onder andere:

  • In zowel Nederland als België blijft de bevolkingsgroei stijgen
  • Door de nieuwe milieuwetgevingen zal het lastiger worden om een bouwvergunning te krijgen. Dit betekent dat de bouw van woningen uitgesteld wordt, wat voor schaarste zorgt
  • De rente zal laag blijven
  • Het aantal 1 persoonshuishoudens zal in de toekomst alleen nog maar gaan groeien, wat betekent dat de vraag naar huurwoningen stijgt
  • Steeds meer mensen zullen ervoor kiezen om een woning te huren
  • Kortom, genoeg redenen om juist nu te beginnen met investeren in vastgoed!

Investeren via crowdfunding

Beginnen met investeren in vastgoed is een grote stap. Dat zou het ook zijn wanneer er geen coronacrisis was. NewFunding maakt investeren echter makkelijk, door middel van crowdfunding. Wij bieden namelijk een transparante, duurzame manier om te investeren in verschillende vastgoedprojecten. Daar hoeft u geen tonnen voor uit te trekken, want investeren door middel van crowdfunding zorgt ervoor dat u al vanaf €100,- kunt beginnen! Ook zijn de risico’s een stuk lager dan wanneer u op een ‘gewone’ manier zou investeren. NewFunding is gemaakt door een team van specialisten. Wanneer u contact opneemt, bespreken wij graag met u de mogelijkheden.

NewFunding maakt investeren in vastgoed makkelijk

Wilt u ook de voordelen van investeren door middel van crowdfunding meemaken? Begin dan met investeren bij NewFunding! Voor meer informatie over investeren door middel van crowdfunding tijdens de coronacrisis kunt u ook gerust contact met ons opnemen. Dat doet u door hier op de site het formulier in te vullen, te bellen naar 085-0293829 of door een mail te sturen naar info@newfunding.nl. Wij adviseren u graag over investeren in vastgoed tijdens de coronacrisis door middel van crowdfunding.

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: