Is investeren in vastgoed nog interessant?

Investeren voor de toekomst

NewFunding maakt het financieren van vastgoed mogelijk. Nu vraagt u zich misschien af of het investeren in vastgoed nog interessant is. Wij zijn van mening dat dit absoluut zo is. Zelfs in slechte economische tijden is het beleggen in vastgoed interessant. Wanneer u ergens in belegt, verwacht u immers dat het geld dat u investeert in de toekomst financieel voordeel behaalt. In dit blog vertellen wij u daarom investeren in vastgoed nog interessant is, ook voor u.

Uitgelichte Projecten

Redenen waarom de waarde van vastgoed stijgt

Ook in de huidige tijd blijft de waarde van vastgoed stijgen. Hierdoor kunt u een interessant rendement uit uw belegging halen. Redenen waarom de waarde blijft stijgen zijn:

  • Er komen steeds meer mensen die een huis nodig hebben;
  • Er worden te weinig huizen bijgebouwd;
  • Mensen stellen hun aankopen uit en gaan huren.

Steeds meer mensen hebben een huis nodig

Een van de redenen dat de waarde van vastgoed omhoog gaat. Is dat er steeds meer mensen een huis nodig hebben. Zo zijn er meer alleenstaanden, die allemaal ergens moeten wonen. Ook worden mensen steeds ouder, waardoor ze langer een woning nodig hebben. Door de grotere vraag, stijgt de waarde van vastgoed.

Er worden te weinig huizen bijgebouwd

In de economische crisis zijn er minder huizen bijgebouwd, omdat mensen hun uitgaven uitstelden. Er is ook een schaarste aan bouwgronden en de energie-wetgeving wordt steeds strenger. Dit zijn allemaal redenen waardoor het aanbod van huizen beperkt is. Nu de vraag weer begint te groeien, stijgt de waarde van vastgoed.

Mensen stellen hun aankopen uit en gaan huren

In economisch onzekere tijden, stellen mensen hun aankopen uit. Redenen zijn bijvoorbeeld dat mensen minder werkzekerheid hebben, dat koppels vaker uit elkaar gaan en dat banken steeds meer eigen middelen vragen wanneer mensen een huis willen kopen. Mensen zijn onzeker of ze hun hypotheek nog kunnen opbrengen en kiezen dan voor huren. De vraag naar huurpanden is hierdoor hoog. Investeren in een huurpand kan daarom een interessant rendement opleveren.

Investeren in vastgoed is ook voor u interessant

Investeren in vastgoed is nog steeds interessant. Ook voor u. Voor meer informatie over succesvol investeren in vastgoed kunt u altijd terecht bij NewFunding. Vul het contactformulier op onze website in, mail naar info@newfunding.nl of bel ons op 085-0293829. Haal rendement uit uw investering met behulp van NewFunding!

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: