Leiderschap en innovatie in de vastgoedsector

De transitie van leiderschap en organisaties noodzaakt tot innovatie en vraagt om wendbaarheid. De tijd van uitsluitend topdown managen door middel van planning & control lijkt voorbij en maakt plaats voor delen en wederzijds vertrouwen, waarbij horizontaal en verticaal denken een geïntegreerd organisatorisch kader wordt. Om hier als beleggers over met elkaar in gesprek te gaan, kwamen leiders van een aantal partijen uit deze sector op recent bij elkaar.

CEO NewFunding Robert-Jan Buis was hierbij aanwezig.

De aanwezige beleggers zijn zich bewust van de veranderende complexiteit, de rol van de maatschappij, maar ook van de invloed die men uitoefent op te varen koers. Gesproken wordt over de verschuiving van de organisatorische context, gekenmerkt door veranderingen in de wijze waarop we leiden, volgen en organiseren. Hoe creëer je een organisatie die de toekomst omarmt? De voorspelbaarheid neemt af en organisaties worden gedwongen uit de comfortzone te treden. De voelbare onderstroom is duurzaam, menselijk en innovatief, aangezien naast de economische kernwaarden ook sociale en ecologische waarden in dit nieuwe speelveld in de sector opduiken.

Lees verder

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: