Manieren om rendement uit uw investering te halen

Hoe investeert u succesvol?

Er zit een groot verschil tussen een investering in vastgoed en een succesvolle investering in vastgoed. Dit is uw behaalde rendement. Hoe hoger uw rendement, hoe succesvoller uw investering. Nu is de vraag, hoe behaalt u een zo hoog mogelijk rendement? U moet hiervoor inspelen op drie basisbeginselen. Wanneer u op alle drie de basisbeginselen positief scoort, bent u een succesvol vastgoedinvesteerder. NewFunding vertelt u in dit blog meer over de drie basisbeginselen om uw investering in vastgoed tot een succes te brengen.

Uitgelichte Projecten

1. De huurinkomsten

Uw onmiddellijke huurinkomsten op korte termijn omvatten het eerste basisbeginsel om rendement te halen uit uw inverstering in vastgoed. Wanneer u uw vastgoed verhuurt, kan u hier maandelijks veel inkomsten aan verdienen. Hiervoor hoeft u zelf niet altijd veel eigen inbreng te leveren. Met een hypothecaire lening als aanvulling, kan u het hefboomeffect in werking stellen. Het rendement op uw eigen inbreng neemt toe, doordat de huurinkomst uw lening aflossen. U moet bij het bepalen van uw verhuurprijs rekening houden met drie vragen:

  1. Hoeveel vraag is er naar het type vastgoed?
  2. Hoe groot is de instroom van potentiële huurders?
  3. In hoeverre is er sprake van een goede locatie van uw vastgoed?

2. De meerwaarde bij verkoop

Het tweede basisbeginsel is de meerwaarde bij verkoop. De vastgoedprijzen stijgen enorm. Door slim te investeren, kan u veel verdienen wanneer u uw vastgoed doorverkoopt. Uw vastgoed is namelijk naar verloop van tijd meer waard. Uw meerwaarde verhoogd door:

  • Een goede locatie
  • Duurzaam beleid in de omgeving van uw vastgoed
  • Volledig nieuwe of vernieuwde gebouwen

3. Een buffer tegen de inflatie

Tot slot moet u rekening houden met de inflatie om rendement te halen uit uw vastgoed. Een buffer tegen de inflatie is het derde basisbeginsel. Wanneer u investeert in vastgoed, gaat u het inflatie-effect tegen. De prijzen van uw vastgoed gaan mee met de sterkte van de inflatie. Wanneer u uw vastgoed na enkele jaren verkoopt, realiseert u een meerwaarde. Uw spaargeld genereren meer inkomsten dan de inflatie. Ook voor uw huurinkomsten is inflatie positief. De huurprijzen gaan ook mee met het tempo van de inflatie. U houdt meer over na het aflossen van uw hypothecaire lening.

NewFunding voor meer informatie over succesvol investeren in vastgoed

Voor meer informatie over succesvol investeren in vastgoed kan u altijd terecht bij NewFunding. Vul het contactformulier op onze website in, mail naar info@newfunding.nl of bel ons op 085-0293829. Haal rendement uit uw investering met behulp van NewFunding!

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: