NewFunding op Crowdfundwijzer

NewFunding is het eerste echte vastgoed crowdfunding portaal van, voor en door vastgoedprofessionals: Het alternatief voor actieve vastgoedbeleggers om hun vastgoed te financieren met behulp van particulieren, semiprofessionele en professionele beleggers middels “match-making” . Om vastgoedbeleggers in staat te stellen hun vastgoed te financieren met behulp van particulieren, semiprofessionele en professionele beleggers, is NewFunding de aangewezen partij, dit crowdfunding portal brengt alle partijen samen. NewFunding biedt een kans om met een hoge mate van zekerheid en een recht van eerste hypotheek te investeren in vastgoed met een optimale transparantie.

NewFunding nu ook op Crowdfundwijzer!

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: