Spaargeld gebruiken voor vastgoedinvestering

Investeren in vastgoed is een risico

Het klinkt als een groot risico: spaargeld gebruiken voor een vastgoedinvestering. Het geïnvesteerde geld kan altijd kwijt raken. Maar het geld laten staan op de bank wordt het ook niet meer waard. NewFunding vertelt u in dit blog of het inleggen van spaargeld voor het investeren in vastgoed verstandig is. Wilt u dat graag weten? Lees dan nu snel verder of het investeren van spaargeld in vastgoed een goed idee is.

Rijk worden met investeren

Het investeren in vastgoed is een risico, maar wanneer het lukt kunt u flink winst boeken.. Dat is ook waarom zoveel rijke mensen adviseren om ook te gaan investeren. Maar wat als u zelf niet voldoende geld heeft en u dit als een mogelijkheid ziet om aan meer geld te komen? Ook dan is het geheel aan u of u het ingezette geld kwijt durft te raken, want de kans is aanwezig dat u al het ingezette spaargeld door de investering verliest.

Uw eigen spaargeld sparen of investeren

Wanneer u zelf maar net kunt rondkomen moet u goed nadenken of u echt wel wilt investeren met uw spaargeld. Maar heeft u geld over dan kan u het ook investeren. Rente geven banken al lang niet meer.

Meer weten over spaargeld gebruiken voor vastgoedinvestering?

Wilt u graag meer informatie over spaargeld gebruiken voor vastgoedinvestering? Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met NewFunding. Vul het contactformulier op onze website in, mail naar info@newfunding.nl of bel ons op 085-0293829. Op de juiste manier uw spaargeld investeren in vastgoed kan u veel geld opleveren!

Uitgelichte Projecten

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: