Tips voor uw eerste beleggingspand

Hoe u aan uw eerste beleggingspand begint

Zit u te denken aan een beleggingspand ter bescherming en diversifiëring van uw vermogen? Een goed idee, maar hierbij komen wel enkele zaken kijken waar u op dient te letten. In dit blog van NewFunding leest u een paar belangrijke punten waar u op kunt letten wanneer u voor het eerst een opbrengsteigendom aanschaft.

Wees altijd goed voorbereid

Zoals met zoveel zaken in het leven, is het altijd verstandig om goed beslagen ten ijs te komen. Onroerend goed heeft al voor veel succesverhalen gezorgd waar u er ongetwijfeld een paar van kent, maar zoals met elke manier van beleggen doet u er goed om om goed vooronderzoek te doen voordat u uw geld ergens in steekt.

Wees schuldenvrij

Investeerders gebruiken geleend geld vaak als onderdeel van hun beleggingsstrategie voor een financiële hefboom. Hierbij gaat het vaak om een hypothecaire lening ter financiering van het aankoopbedrag. Als u dergelijke kredietvormen heeft onderschreven, is het verstandig om deze eerst af te lossen voordat u in vastgoed gaat beleggen.

Ga voor een verhuurdersverzekering

In sommige landen zoals bij onze oosterburen, is het mogelijk om een verhuurdersverzekering af te sluiten. Met een dergelijke verzekering dekt u bijvoorbeeld schade aan uw pand en misgelopen huurinkomsten door wanbetalers. De kosten van deze verzekeringen vallen over het algemeen mee. Hierdoor is het vaak een goede investering tegen beschadigingen en misgelopen inkomsten door wanbetaling.

Kies de goede locatie

Het kiezen van een goede locatie is natuurlijk van groot belang. U wilt als investeerder niet vastzitten aan een object in een omgeving die achteruitgaat. Een gebied dat vooruitgaat kenmerkt zich door onder andere de volgende punten:

  • De bevolkingsgroei zet er door
  • Er is een revitaliseringsplan in werking
  • De infrastructuur is in orde en/of wordt verbeterd
  • Er worden regelmatig nieuwe bedrijven opgericht

Bepaal of u een lening wilt afsluiten of niet

Een beleggingspand helemaal zelf financieren kan zeer lucratief zijn. Zo kunt u op deze manier uw inkomstenbron maximaliseren. Ook is het goed voor uw pensioen om zoveel mogelijk passieve inkomsten te genereren. Als u, vanwege uw situatie, toch een lening af wilt sluiten, is het raadzaam om 75 á 80% van het aankoopbedrag zelf te financieren.

Wilt u starten met uw eerste beleggingspand?

Wilt u meer informatie over investeren in beleggingspanden? Voor meer informatie over een beleggingspand kopen kunt u altijd terecht bij NewFunding. Vul het contactformulier op onze website in, mail naar info@newfunding.nl of bel ons op 085-0293829. Haal rendement uit uw eerste beleggingspand met behulp van NewFunding!

Uitgelichte Projecten

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: