Triodos Bank verlaagt de spaarrente naar 0 procent

Spaarders met een rekening bij Triodos Bank krijgen vanaf 3 april geen rente meer over hun spaargeld. Triodos is de eerste bank in Nederland die de rente op een gewone internet-spaarrekening verlaagt naar nul procent. 

Het verlagen van de spaarrente volgt op dalende rente-inkomsten als gevolg van de dalende rentes in Europa, zegt Matthijs Bierman, algemeen directeur van Triodos Bank Nederland.  "Als wij geld uitlenen aan de ondernemer of aan een hypotheek, dan krijgen we daar steeds minder rente-inkomsten op. Het gevolg daarvan is dat wij ook de rentes op spaarrekeningen hebben moeten verlagen naar 0 procent", zegt Bierman. 

Bron: http://www.nporadio1.nl/homepage/3544-triodos-bank-verlaagt-de-spaarrente-naar-0-procent

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: