Wat maakt vastgoed crowdfunding aantrekkelijk?

Vastgoed investeren weer toegankelijk

Lange tijd was het voor projectontwikkelaars niet mogelijk om zomaar honderdduizenden euro’s op te halen voor de financiering van een bedrijfspand. Nu is het mogelijk om dat in korte tijd voor elkaar te krijgen. Dat komt doordat investeren in vastgoed door middel van crowdfunding steeds populairder maakt. Ook bij NewFunding hebben we ons hierin gespecialiseerd, en maken we het voor iedereen makkelijk om al met een relatief laag bedrag te beginnen met investeren. Maar waarom kiezen eigenlijk zo veel mensen om te beginnen met investeren via crowdfunding? Wat maakt vastgoed crowdfunding zo aantrekkelijk? Wij vertellen er in dit blog meer over.

Uitgelichte Projecten

Wij doen het voorwerk

Wilde u, voordat investeren via crowdfunding mogelijk werd, investeren in vastgoed, dan moest u hier veeltijd en energie in steken. Alleen al het vinden van een goed, betrouwbaar en winstgevend project was een hele uitdaging. Wij nemen u al dit werk uit handen, waardoor u er zelf veel minder energie in hoeft te steken. Wij gaan aan de slag met het voorwerk, wat onder meer het volgende omvat:

  • Onderzoek naar de achtergrond en de ervaring van het team dat het project uit wil voeren
  • Wat de specificaties van een project zijn, en hoe het anders is dan andere projecten in dezelfde sector
  • Of het zakenplan wel daadwerkelijk klopt
  • Controleren of het team helder is over de risico’s, en of er genoeg aandacht aan besteed wordt
  • Controleren in hoeverre het team zelf financieel betrokken is bij het project

Waarom vastgoed crowdfunding nog meer aantrekkelijk is

Het voorwerk dat wij doen is niet het enige wat investeren via crowdfunding zo aantrekkelijk maakt. Er zijn ook nog andere redenen. Zo is het heel makkelijk om in te stappen. U hoeft geen gigantische bedragen neer te leggen om te beginnen met investeren, dat kan al vanaf €500. Dit betekent ook dat u in meerdere projecten kunt investeren. Bovendien is het risico laag. Ten slotte maken we investeren simpelweg heel eenvoudig. Bekijk hier op de site in welke projecten u kunt investeren.

Begin met investeren via NewFunding

Wilt u ook beginnen met investeren via crowdfunding? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Contact opnemen kan door hier op de site het formulier in te vullen, door te bellen met 085-0293829 of door een mail te sturen naar info@newfunding.nl. Ontdek met NewFunding zelf waarom investeren via crowdfunding zo aantrekkelijk is!

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: