Zwitserse bank UBS voert negatieve spaarrente in

De Zwitserse bank UBS gaat een negatieve rente doorvoeren op spaarrekeningen van klanten met tegoeden van meer dan een miljoen euro. De stap wordt genomen vanwege de aanhoudend lage rente in de eurozone en strengere kapitaaleisen.

UBS voerde eerder al negatieve depositorentes door voor zijn rijkste klanten en enkele institutionele partijen in Zwitserland. Voor consumenten met kleinere spaartegoeden zal waarschijnlijk geen negatieve rente gaan gelden.

In Nederland heeft nog geen enkele grootbank een negatieve rente op spaartegoeden. Wel kondigde Triodos Bank  aan dat spaarders vanaf 3 april geen spaarrente meer krijgen over hun tegoeden.

Bron: http://www.nu.nl/economie/4560177/zwitserse-bank-ubs-voert-negatieve-spaarrente-in.html

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: